woensdag 12 april 2017

Insectenkiller

Vergelijk voor de laagste prijs. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Domo insectenkiller ophangen.


De insectenlamp heeft een ophangketting en een uittrekbaar handvat. Geen last meer van muggen en andere kleine insecten met deze plug-in insectenvanger. Kenmerken: Met een bereik van m².

Het licht lokt de insecten in een. Insectenlamp - werking en types. Een insectenlamp of ook wel vliegenlamp genoemd is een elektrisch apparaat dat vliegen aantrekt en vervolgens vernietigd. Maak snel je keuze op MediaMarkt. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing.


Reservelamp 8W voor insectenkiller heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review. Reikwijdte mProfessioneel model Geheel stalen uitvoering Inclusief opvangbakje. Rentokil Pest Control het initiatief genomen om te onderzoeken of de verhalen over insectenlampen op waarheid berusten of dat het fabels zijn. Levertijd tot werkdagen Details In winkelmand.


Door het verspreiden van ultra-violet licht worden vliegjes en andere insecten aangetrokken. Bij aanraking van het hoogspanningsrooster worden de insecten geëlektrocuteerd. Geschikt voor ruimtes tot 150m²Verbruik 43. Eenvoudig verpakt, is dan ook niet echt ingewikkeld.


Wordt geleverd met onderaan een opvangbakje voor de lijken, ook een borsteltje en een ketting om hem eventueel op te hangen. Steek de Pest Reject eenvoudig in het stopcontact en de parasieten blijven buiten een straal van 2m² van uw huis.

Promoties - Nieuws - Online Shop. Bij Multi Bazar kunt u terecht voor al uw aankopen. Met ons ruime assortiment kunnen wij u een oplossing bieden voor al uw problemen. Dit product is nog niet beoordeeld! Fly Away Met de Eurom Fly Away heeft u geen last meer van vervelende insecten in de zomer.


De oleander vindt zijn oorsprong in de gebieden rond de Middellandse zee en is een mediterrane bloeier. Een liefhebber van veel warmte en zon, is de oleander. Te vinden op stenige gron overstroomde oevers en in periodieke droge beekbeddingen. De Eurom Fly Away Oval is een elektrische insectendoder. De Watt UV lamp trekt vliegen en muggen aan.


Wanneer zij naar de lamp vliegen worden ze snel en pijnloos. ProPlus insectenkiller Heb je vaak last van vliegend ongedierte zoals muggen, huisvliegen of fruitvliegen? Dan komt deze insectenkiller uitstekend van pas!


Deze insectenval trekt vliegen aan door zijn lichtbron. Deze lichtbron is een UV-buis met een vermogen van 3W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts