vrijdag 14 april 2017

Buddleja davidii pink delight

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Bestel Pink gemakkelijk bij bol. Gratis verzending vanaf €20! Ruim aanbod PINK bij Lucardi.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

De bloei heeft veel kwaliteiten. Van alle vlinderplanten lokt de vlinderstruik de meeste vlinders. Bloeit met uitzonderlijk grote roze bloemen. De vlinderstruik is een sterke plant die weinig eisen aan de bodem stelt. Maar een warme standplaats in de volle zon zal.


Buddleja davidii Pink Delight. Het is een fantastische struik met laag onderhoud die oorspronkelijk uit China komt. Hij is geschikt voor teelt in grote patio potten, borders of als onderdeel van een semi-groenblijvende haag.


De nectar in de bloemen is een lekkernij die vlinders niet snel links laten liggen.

Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Máte-li rádi růžovou a zároveň motýly, Pink Delight je odrůda komule právě pro vás. Jednotlivé trubkovité květy jsou uspořádané v hustých latách tvaru protáhlých homolí.


Verder worden er aan de bodem weinig eisen gesteld. De struik doet het ook prima in de kustgebieden op de zanderige gronden. You must be logged in to post a review.


De habitus is bossig en compact, de plant heeft goed stevig hout. Bloeiwijze: grote roze, violetroze bloempluimen. U kunt deze en nog andere soorten vlinderstruiken online bestellen op Bomenenzo. Deep rose pink A sibling of Pink Delight with deep rose pink flowers on a small and upright shrub. Daar heeft de vlinderstruik dan ook zijn naam aan te danken.


In Europa is de soort vooral als tuinplant in gebruik, maar de plant komt ook verwilderd voor. De struik kan enige maar geen zeer strenge vorst verdragen, bij circa -°C kan de plant sterven. De plant wordt vlinderstruik genoemd omdat hij veel vlinders aantrekt. Bij sommige planten is het zo dat deze variëteiten, ook wel cultivars genoem zeer veel van elkaar verschillen, bijvoorbeeld met een andere bladvorm, groeisnelheid of winterhardheid.


Bij de vlinderstruik is dat allemaal niet het geval. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. De takken van deze heester zijn licht overbuigend.

Voor meer informatie over onze heesters kunt u contact met ons opnemen. Vlinderstruik makkelijk te kopen via onze webshop. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Deze plant is goed winterhard. Afhankelijk van de hoogte zal de struik in meer of mindere mate gaan doorhangen. Dit geeft een schilderachtig geheel.


Of je nu een natuurtuin, een stadstuin of een moderne tuin hebt. De ‘White Profusion’ is met zijn mooie bloei een echte eyecatcher.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts