donderdag 27 april 2017

Plexiglas kopen karwei

De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Ontdek onze Webshop of een van onze 1Winkels voor Inspiratie en Klusadviezen! Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.


Naar winkelwagen Direct afrekenen. Wanneer je doorschijnend materiaal nodig hebt in je huis maar je wilt geen doorkijk hebben kun je gebruik maken van kunststof platen.

Mm kost euro per stuk dikte. De chemische naam is polymethylmethacrylaat (PMMA) ofwel in het kort acrylaat. In de volksmond wordt het plexiglas of perspex genoemd.


Plexiglas bestaat al bijna honderd jaar en is wereldwijd bekend. Wij plexiglas in helder, opaal en kleur in verschillende diktes. Platen kopen bij Praxis Platen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden.


Zo zijn er platen die je helpen om een goede constructie in elkaar te zetten waar andere platen een ondersteunende functie bieden bij het leggen van vloeren.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de Doe-het-zelver van nu. Wij bieden alleen hoogwaardige kunststoffen van gerenommeerde Europese fabrikanten aan. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Het kan gebruikt worden als glasvervanging, bescherming, stofkap, signing, naambordje etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is de geëxtrudeerde variant van plexiglas. Naast de XT variant is er ook gegoten plexiglas.


Wij helpen u graag met al uw vragen over onze producten. De standaard variant die wij leveren is een geëxtrudeerde kunststof. Niet geschikt voor buitengebruik zoals Balkon afscherming of als vervangend glas voor buiten. Neemt u dan onze massieve Polycarbonaat platen. Polymethylacrylaat is vooral bekend onder de handelsnaam plexiglas , maar er zijn nog vele andere benamingen, waarvonder acrylglas of acrylaat.


Neem contact op voor meer informatie over. Bel voor de mogelijkheden. Gratis op maat zagen, dagen levertijd. Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas.

Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Acrylaat is gemakkelijk te onderhouden met water en een vezeldoek maar wij verkopen ook VuPlex kunststofreiniger om jouw kunststof er weer als nieuw uit te laten zien. Wij hebben een voedselveiligheidsverklaring indien nodig!


Want wat velen niet weten is dat Perspex een merknaam is in plaats van een materiaal. Toch weet iedereen wanneer je het over Perspex hebt welk materiaal er bedoeld wordt. Perspex is een merknaam van acrylaat dat in het Verenigd Koninkrijk wordt gefabriceerd. Glashelder plexiglas is volledig kleurloos en heeft geen insluitingen en verkleuring naar groentinten zoals glas wel heeft. Wij leveren ook budget helder plexiglas , deze platen zijn na productie gewalst (geëxtrudeerd).


Het voordeel van glasheldere kunststof platen zijn dat het materiaal niet splintert, meer licht doorlaat dan gewoon glas en acrylaat in allerlei vormen en maten is te maken. Zoekt u transparante gekleurde platen in andere dikte`s voor scheepsluik, patrijspoort of scheepsbeglazing of andere toepassingen? Info over plexiglas kopen karwei.


Resultaten van zoekmachines! Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont plexiglas folder aanbiedingen op trefwoord , bij winkel Karwei.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts