woensdag 5 april 2017

Houten zandbak praxis

Ruim assortiment houten Zandbakken. Deens Design van Eva Solo. Bekijk ons exclusieve aanbod! Op zoek naar een terrasverwarming? In een handomdraai bij u geleverd.


Houten zandbak praxis

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Wil je ze thuis ook een hele eigen zandbak geven? Praxis heeft heel veel soorten zandbakken voor je staan. Bijvoorbeeld de bekende handige plastic schelpen in verschillende kleuren, waarbij je in een handomdraai van het deksel een leuk zwembadje maakt. Handig voor wanneer het warm is!


Of wil je liever een degelijke houten zandbak ? Zandkastelen bouwen in je eigen tuin! Deze zandbak heeft opklapbare bankjes en is van geïmpregneerd hout. De zandbak is 1bij 1centimeter en exclusief speelzand.


Met de zandbak van Plum stimuleer je het buiten spelen en de creativiteit van je kind. Graven, bouwen en zandtaartjes ‘bakken’, geef de fantasie van je kind de vrije loop! De Plum Giant houten zandbak is gemaakt van premium FSC-gecertificeerd hout met afgeronde hoeken voor extra veiligheid.


Houten zandbak praxis

Of je nou op zoek bent naar een zandbak met afdak of een zandbak van plastic, bij HORNBACH ben je aan het juiste adres! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Een houten zandbak of een zandbak van plastic? Niet elke zandbak is geschikt voor iedere tuin.


De Plum vierkante houten zandbak is gemaakt van premium FSC-gecertificeerd hout met afgeronde hoeken voor extra veiligheid. Het is gemakkelijk te monteren en de zandbak is voorzien van een beschermkap en grondzeil. De planken van deze houten zandbak zijn 25mm dik en hebben van nature geen behandeling nodig. Perfect formaat voor meerdere kinderen om in een keer op te spelen, de Plum Houten zandbak en bank moedigt gezellig en actief spelen aan.


Voorzien van een zandbak met een houten dek en een zithoek. Het kleurrijke kunststof buitenspeelgoed voor peuters of kleuters is een echte blikvanger in de tuin. Houd je van meer natuurlijke materialen, dan past houten buitenspeelgoed meer bij jou. Het aanbod van houten buitenspeelgoed varieert van een speelhuisje met glijbaan en zandbak , tot aan een schommel of een combinatie van dit alles. Geef je kroost nu nog meer plezier met buitenspeelgoed van Praxis.


Bestel direct online voor de laagste prijzen! Houten Zandbak zeskant met deksel Geweldig mooie stevige houten zandbak met zes kanten, materiaal geïmpregneerd grenen, voor een extra lange levensduur. Elke houten zandbak die aangeboden wordt is verschillen zo is dit mogelijk in afmeting maar ook in de vorm. Wij hebben zowel rechthoekige houten zandbakken als zeshoekige zandbakken die allemaal snel geleverd kunnen worden.


Door onze hoge voorraad kunnen wij uw zandbak vaak binnen werkdag versturen en heeft u hem de volgende werkdag al in huis. Profiteer van goedkope outlet aanbiedingen. Zoek je een zandbak voor de kinderen?


Als je kiest voor een zandbak met deksel of afdekhoes, wordt het zand niet vies door weersomstandigheden of door bezoek van katten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts