woensdag 19 april 2017

Stapelblokken antraciet 60x15x15

Stapelblokken eenvoudig online bestellen op beslist. Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. De linea stapeblokken antraciet van Kijlstra.


Met de Linea stapelblokken heeft u de mogelijkheid een strakke afscheiding te maken. Ook kunt u door deze linea stapelblokken toe te passen hoogteverschillen maken, die voor een ruimtelijk beeld zorgen in uw tuin.

Een stapelblok heeft een aantal functionele doeleinden met daarnaast talloze creatieve toepassingen voor je sierbestrating in de tuin. Je kunt een stapelblok kopen om bloembakken, borders en afscheidingen te maken. Met het aanbrengen van niveauverschillen lijkt de tuin ruimer en krijg je een tuin waar je trots op kunt zijn. Onlinebestrating is uw leverancier van A-kwaliteit Excluton sierbestrating met laagste prijs garantie. Bekijk alles met stapelblokken antraciet ! Koop uw muurblokken en stapelblokken online bij Steenvoordeel.


Tuinmeubelen, grasmaaiers.

Met muurblokken of stapelblokken geeft u uw tuin een eigen karakter. U maakt in no-time een tuin met daarin de door u gewenste hoogteverschillen en borders. Bovendien vindt u in deze serie een breed scala kleuren, zodat u altijd de gewenste nuancering in uw tuin kunt aanbrengen. Met stapelblokken worden hoogteverschillen op een makkelijke manier opgelost. Een verhoogde border is zo gemaakt.


Luxoblock stapelblokken kunt u gebruiken als traptrede of voor het maken van plantenbakken. De luxoblock stapelblokken zijn leverbaar in de kleuren grijs en antraciet met een gewassen deklaag. De Pallatico blokken zijn voorzien van een gehydrofobeerde deklaag en stoten vuil en water af. Onder stapelbare muurelementen strak verstaan wij stapelblokken met gladde zijden en strakke randen. De moderne stapelblokken in antraciet , bruin en grijs zijn ideaal voor het maken van een verhoogde border of tuinmuur.


Bij meer dan laag strakke stapelblokken is het verstandig om strakke stapelblokken te lijmen. Een ruime keuze in formaten, kleuren en bewerkingen maakt dat de keuze reuze is. Ideaal voor het aanbrengen van niveauverschillen in de tuin, zijn de stapelblokken in diverse kleuren en afmetingen.


Strak en elegant of speels en natuurlijk? Wanneer u op zoek bent naar muurelementen zoals stapelblokken , dan is het maar net de vraag wat uw stijl is.

Hierdoor is het heel eenvoudig om de stapelblokken qua uitstraling aan te passen op de sfeer van de sierbestrating. Patioblok Antraciet 60x15xStrak. Veelzijdig in toepassing, visueel een juweeltje. Dit Linea stapelblok heeft het! Muurelementen Wallblock New Antraciet 60x15xDoor niveauverschillen aan te brengen in de tuin komt uw tuin tot leven.


Het muur element Wallblock is hier uitermate geschikt voor. U kunt eenvoudig verhoogde bloemperken of terrassen aanleggen. Linia stapelblokken kunnen eenvoudige met apart verkrijgbare steenlijm aan elkaar worden verlijmd.


Verlijmen van deze stapelblokken is noodzakelijk wanneer u ze hoger dan 40cm gestapeld gaat verwerken. Tip: bestel extra Linia Palissade om zeker te zijn van voldoende materiaal. Dit antracietkleurige splitsteen is gespleten voor een uniek relief en toepasbaar voor een bloembak.


De stapelblok heeft een afmeting van x 9cm. Opsluitbanden - (beton)elementen. Je kunt bijvoorbeeld een siermuur maken van gladde blokken, of kiezen voor blokken met reliëf.


Uiteraard kun je ook verschillende soorten blokken afwisselen voor een creatief effect. Ook geschikt voor afscheidingen. Deze strakke antraciet patioblokken van MBI worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt in de moderne strakke tuinen. Dat zorgt voor een opgeruimd en strak geheel!


Gewicht per stapelblok: ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts