donderdag 13 april 2017

Anthurium plant verzorging

Anthuriums laten bezorgen? Profiteer van onze tijdelijke week aanbiedingen. Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste verzorging voor jouw kleintje.


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.

Planten zie onze aanbiedingen! Verzorging anthurium planten. Zomers mag je haar best wat vaker water geven, twee keer in de week zou dan voldoende zijn. Wil je je anthurium plant extra verwennen? Besproei haar dan af en toe met een plantenspuit, zodat ze zich weer even in de tropen waant.


Doe dit bij voorkeur in de lente, omdat in deze periode de plant zich sneller kan herstellen bij eventuele beschadigingen van de wortels. Je kunt de plant ook direct na aanschaf verpotten. Is jouw anthurium te groot geworden voor zijn pot, dan is verpotten een goed idee.


Zet je plant in een plantenbak waarbij de diameter minimaal twintig procent breder is dan de vorige en gebruik hiervoor speciale anthurium potgrond.

Inleiding: wat is de anthurium voor plant ? Het verspreidingsgebied loopt van de regenwouden van Midden-Amerika tot diep in de Amazone. Een anthurium verzorgen doe je zo: De ideale standplaats voor de anthurium. Omdat de anthurium uit de tropen komt, is het een echte warmteliefhebber. Ze staat dan ook het liefst in een ruimte met een temperatuur tussen de 20°C en de 22°C.


Zet de plant of bloemen op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Een raam op het noorden is ideaal voor deze plant. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, hoe vermeerderen, wat is de bloeiperiode en welke ziekten kent de plant. Maar ook binnenskamers wensen je planten een goede verzorging. Kortom, een ideale soort voor binnenshuis, tenminste als je de plant goed verzorgt.


Voor een sterke, gezonde en sierlijke anthurium moet je de onderstaande aandachtspunten doornemen. Hoe moet je anthurium verzorgen? De echte bloemetjes van de plant groeien op de kolf en bestaan uit kleine bobbeltjes.


Voor iedere gelegenheid de mooiste bloemen. Leuk om te krijgen én leuk om te geven. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!


Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.

Echte verwennerij: besproei de plant met je plantenspuit. Lees ook: In deze winkels en webshops kun je een anthurium kopen. In de zomer kun je een anthurium potplant vanwege de warmte het beste twee keer per week water geven. Toch kun je een aantal dingen doen om de plant zo. In de winter is een keer per week voldoende.


Als de plant een glimmende bladkleur heeft en nieuwe bloemen produceert, kun je ervan uitgaan dat de plant in gunstige omstandigheden verkeert. Info over anthurium plant verzorging. Resultaten van zoekmachines! De anthurium heeft een lange bloeitijd.


Bij de juiste verzorging en regelmatige bemesting maakt de anthurium het hele jaar door nieuwe bloemen aan. Hij is geliefd om zijn prachtig gekleurde schutbladeren en vrolijke kolf. Met zijn glanzende bladeren brengt hij je interieur tot leven.


In het Nederlands heet deze sierlijke plant Flamingoplant. Als potplant is de anthurium ook geen moeilijke plant om te verzorgen, met een paar basisregels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts