maandag 24 april 2017

Haagplanten kiezen

Bestel direct bij Haag-Planten. Goedkoopste landelijke bezorging. Haagplanten van alle merken op beslist. Hagen kiezen met argumenten. De juiste grootte haagplanten kiezen.

De kostprijs van haagplanten die traag groeien zijn doorgaans hoger omdat de kwekers ze ook langer moeten bijhouden vooraleer ze een geschikte hoogte bereikt hebben. Een goed voorbeeld van een traaggroeiende haagplant is Taxus. Het kiezen van de juiste haag is grotendeels een persoonlijke zaak. Iets om zeker over na te denken is de snelheid waarmee de haag groeit.


Wanneer je een jonge haag plant zal die de eerste maanden nog laag en niet erg dichtbegroeid zijn. Is jouw doel met het planten van een haag privacy creëren? Dan is het raadzaam te kiezen voor snelgroeiende haagplanten.

Bij het kiezen van haagplaten gaat het vooral om uw eigen smaak. Houdt u van hoge, strakke hagen die uw tuin afsluiten van de nieuwsgierige ogen van de buren? Dan kunt u het beste een hoge, wintergroene haag nemen zoals een taxus- of leylandii coniferenhaag. Wilt u liever een vrolijke en minder formele tuin? Er zijn zoveel verschillende haagplanten , voor elk doel is wel een geschikte soort te vinden.


De mooiste hagen kun je bekijken in de video. Je kunt kiezen voor een groenblijvende of een bladverliezende haag. Bladverliezende hagen verliezen in de winter het blad.


Snelgroeiende haagplanten zoals Liguster, Hedera (Klimop), Leylandii,. Traaggroeiende soorten zoals Taxus of Thuja kunnen volstaan met snoeibeurt per jaar. Let dus goed op bij de keuze van haagplanten. De meeste mensen willen een haag die snel hoog en gesloten is.


Dan weet je zeker dat je haagplanten in huis haalt die in goede conditie zijn en nog een zeer lange tijd mooi en gezond blijven. Met de juiste verzorging en snoei gaat je haag dan nog een lang en vitaal leven tegemoet! In deze rubriek ontdek je verschillende soorten haagplanten.


Je komt te weten wat de belangrijkste eigenschappen zijn en je leest ook tips voor een goed onderhoud van de hagen.

Zo vind je zeker inspiratie om je eigen tuin te verfraaien met een mooie haag. Wanneer u een haag wilt maken met erg snel groeiende soorten, zoals bijvoorbeeld de Cupressocyparis leylandii (Leylandii conifeer) is een plant van half de gewenste haaghoogte voldoende. Groene hagen zorgen voor privacy, beschutting en hebben een fijne en rustgevende uitstraling. Kiezen van de juiste haagplanten.


De bladverliezende haagplanten worden verkocht met blote wortel van begin november tot half april. Door de snoei vertakt een haagplant, waardoor een mooi ondoordringbare haag ontstaat. Voor een haag kunnen wintergroene haagplanten of bladverliezende haagplanten gebruikt worden. Soorten haagplanten met eigenschappen en prijs advies. Met haagplanten kun je een perfecte groene schutting maken die je op natuurlijke wijze veel privacy biedt.


Op deze pagina vind je nuttige informatie over de belangrijkste soorten haagplanten die worden gebruikt voor het maken van een groene schutting. In onze webshop bieden wij je diverse. We voorzien je graag van advies. Ook vind je op onze site verschillende tips, bijvoorbeeld over het planten van een haag (planthandleidingen) en de juiste hoeveelheid haagplanten kiezen. Kijk dus rustig eens ron zodat je straks de haag van jouw dromen gaat kopen!


Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en afgeschermd voor blikken van buitenaf. Dit kan heel makkelijk bij onlinegroen. Wij leveren alleen kwaliteit hagen tegen scherpe prijs. Om het nog makkelijker te maken hebben wij de Top goedkope haagplanten op een rij gezet.


De meest voorkomende planten voor een haag zijn de Laurier of coniferen of taxus. Dan rest ons uiteindelijk nog te kiezen of wij snel een hoog groenscherm willen of het resultaat in hoogte en dichtheid op korte termijn minder belangrijk is. Uit ervaring vind ik het steeds bijzonder geslaagd indien er wordt gewerkt met de combinatie van wintergroene en bladverliezende hagen. We zijn experts in het kweken van hoge kwaliteit haagplanten.


Ons doel is om top kwaliteit planten te kunnen leveren waar we ook trots op kunnen zijn. We kweken de meeste haagplanten in onze eigen tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts