vrijdag 28 april 2017

Nyda luizen

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel bij koopjesdrogisterij. Binorm, al vele jaren vertrouwd in uw regio.


NYDA heeft echter één uur inwerktij zodat ook de neten en larven gedood worden.

Na een uur kunnen de dode luizen en neten met een luizenkam uit het haar gekamd worden. Met NYDA kreeg ik ze wel snel weg. Als hier weer iemand luizen heeft koop ik gelijk weer NYDA. Ik had het toen bij de drogist gekocht.


Weet het niet zeker, het is gelukkig al weer ruim een jaar geleden dat wij voor het laatst luizen hadden). Heeft je kind hoofdluis opgelopen op vakantie of op school? Voor het effectief en snel verwijderen van volwassen luizen , larven en neten, garandeert Nyda succes.


Wanneer u luizen bij uw kind aantreft, informeer dan direct de school, peuterzaal, kinderdagopvang en ouders van speelkameraadjes.

Snelle behandeling met het juiste luizenmiddel. Preparaten met neurotoxische insecticiden zoals pyrethrum (chrysant extract) zijn tegenwoordig niet meer aan te bevelen voor de behandeling van luizen. Nyda luizen spray wordt gebruikt voor de behandeling van het haar als er sprake is van een besmetting met hoofdluis.


Het middel heeft een driedubbele werking wat het middel bijzonder effectief maakt. Zo zorgt de spray er niet alleen voor dat de luizen in het haar bestreden worden, maar bestrijdt de spray bovendien de larven (nog niet volwassen luizen ) en neten (luizeneitjes) in het haar. Tot vorig jaar ging het nog goed met Nyda.


Nu hebben we weer luizen en we hebben 2x gespoten (dagen ertussen) en er komen nog steeds levende luizen uit het haar. We kammen en ont-neten elke dag plukje voor plukje, maar luizen zijn goed in verstoppen als ze licht zien. Overstappen naar iets anders. Wat het middeltje zo bijzonder en zo effectief maakt, is het feit dat de spray een driedubbele werking heeft. Het is zonder recept verkrijgbaar in een crème onder de naam Silicon, in een gel onder de naam Dermatix en onder de namen XTLuis, Nyda , Dr Swaab luizen en Prioderm dimeticon.


Silicon crème en Dermatix gel zijn alleen bedoeld voor gebruik bij littekens en ter bescherming van de huid. Dood hoofdluizen en eitjes met de Kruidvat Anti-Luis Shampoo. De shampoo is extra geconcentreerd en bevat geen chemische bestrijdingsmiddelen. Bij gebruik volgens de instructies is NYDA tevens afdoende tegen larven en eitjes (neten).


De vloeistof dringt diep door in de ademhalingsorganen van luizen , larven en eitjes, waardoor ze stikken. NYDA bevat geen schadelijke insecticiden.

Gezien de fysische werking kunnen luizen geen resistentie ontwikkelen. Ze zorgen er niet alleen voor dat de drager van de beestjes ontz. Luizen zijn vervelende beestjes.


De luizenshampoo zorgt ervoor dat de luizen verdoofd en vergiftigd worden, waardoor je vervolgens de luizen makkelijk uit het haar kan kammen. Van een hoofdluisbesmetting raakt menigeen in paniek en krijgt men al jeuk bij het idee. NYDA , bestaande uit een spray en een luizenkam,. Na uur kunnen de dode luizen en larven met de luizenkam uit het haar gekamd worden. De cape is voorzien van twee handige haken.


De ene haak zit aan de binnenkant van de cape, waar u uw jas aan ophangt. De andere haak zit aan de buitenkant, waarmee u de cape en uw jas veilig aan de kapstok kunt hangen. In de eerste stap dringt NYDA het ademhalingssysteem van de haarluis in, waarna NYDA in stap twee die ademhalingssysteem afsluit. Hierdoor raken de haarluizen binnen een minuut knock-out. Binnen een uur zullen ook de neten en larven gedood zijn, waarna je het haar met een luizenkam kunt uitkammen.


Snel en efficiënt van je luizen af dus! Met Nyda produkten lost u het luizen probleem snel op. Gele Kruis heeft een compleet pakket Nyda anti luis producten voor zeer scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts