maandag 10 april 2017

Staatslot prijs

Ook is er een optie om Staatsloterij XL te spelen. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende spelopties van Staatsloterij. Maak kans op de Jackpot van € 8. Maandelijks verkoopt de Staatsloterij miljoenen loten.


Bekijk hier de laatste Staatsloterij uitslag.

Heb jij de jackpot van € miljoen gewonnen? Check hier je Staatslot en zie direct hoeveel je gewonnen hebt! Vul je lotnummer(s) in en zie direct wat je gewonnen hebt. Het gemiddelde rendement dat u mag verwachten als u één staatslot koopt is euro ( van 10). Hebt u een prijs gewonnen met een lot van meer dan 10.


De prijzen in de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en er hoeft dan ook geen kansspelbelasting te worden afgedragen. Ik vond onder in een la een oud staatslot waarop een prijs was gevallen. Deze was ergens onder gevallen.

Wanneer je een heel staatslot te duur vindt, kun je ook kiezen om een ⅕ staatslot te kopen. Als je meespeelt met de nieuwe speloptie XL betaal je, afhangend van het lot dat je koopt, extra geld wat varieert van €cent tot €25. Algemeen Ik speel automatisch mee en heb er genoeg van, waar kan ik opzeggen. Waarom bestaat staatsloterijuitslag.


Hoe lang is een lot geldig? In deze gevallen gaat u namelijk forse bedragen betalen aan belasting. Als u loten schenkt is de ontvanger de eigenaar van het lot en dus ook de enige rechtmatige eigenaar van de prijs. Ik heb nog geen Nederlandse Loterij account (Staatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot, Lucky Day, Miljoenenspel en Krasloten). De oktobertrekking heeft als speciale prijs dat je voor dertig jaar lang elke maand 10.


Gratis Staatslot ontvangen. Uiteraard wil ook deze loterij dat je mee gaat spelen. Daarom geven ze een gratis Staatslot cadeau als je automatisch mee gaat spelen. In totaal zijn er tien eindcijfers mogelijk en dus bestaat er een kans van één op twee dat een van de winnende cijfers op het Staatslot valt. De prijs bestaat uit euro, euro, euro of euro.


De gemiddelde prijs per eindcijfer bij een lot uit een straatje of straat bedraagt euro. Een heel Staatslot kost €15.

U kunt kiezen voor verschillende loten. Dan doet u al mee voor €per lot. Een Staatslot voor een reguliere trekking koop je voor €15. Je moet hier wel rekening mee houden. Je gewonnen prijs wordt dan natuurlijk ook door gedeeld.


De geldbedrag dat in de jackpot zit verschilt per jaar, maar vaak ligt deze prijs gemiddeld op zo’n miljoen euro, geheel belastingvrij. Naast de jackpot zijn er vaak ook andere prijzen te winnen zoals bijvoorbeeld een auto. Van een eventuele prijs wordt dan ook maar procent uitgekeerd.


Voortaan is het erg gemakkelijk om loten aan te schaffen dit kan voortaan ook online, vergelijk snel en gemakkelijk in onze vergelijker. Dan kunnen ze zelf de prijs innen en hoeft er geen kansbelasting of schenkingsbelasting te worden afgedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts