vrijdag 7 april 2017

Garden impressions silverbird

Ruime Keus - XXL Korting - Alles op Voorraad! Verken Gard vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Kies uit 4producten vanaf € 295. Bekijk alle prijzen van Garden Silverbird en bespaar tot.


Uren waarin je even niet aan werk hoeft te denken, geen stress alleen ontspanning.

Garden Impressions Silverbird 5-delige loungeset Earl Grey. Je kan hem ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld een extra center element en een lounge fauteuil. Wij bezorgen je loungeset gratis aan huis en zal in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgt worden. Een groot pluspunt is dat ze goede garanties geven, een serviceteam in Nederland hebben en ook nog eens reserve onderdelen hebben.


Bij ons kunt je dus ook in de toekomst vertrouwen op service en garanties. Het Halfrond wicker in combinatie met de weerbestendige kussens, maken een mooie Grijs - Grijs combinatie. Het mooie vlechtwerk geeft de Silverbird een natuurlijke look en zorgt er bovendien voor dat hij makkelijk schoon te houden is.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Luxurious lounge set Silverbird new kubu is a four pieces wicker lounge set. De Silverbird is zeer populair door het heerlijke zit comfort. Hij heeft een zithoogte van 45cm met kussens van ongeveer 12cm dik.


Uiteraard wordt de Silverbird loungeset serie geleverd inclusief zit- en rug kussens. De kussens zijn voorzien van een rits waardoor de hoezen gemakkelijk met de hand kunnen worden gewassen. Het frame is van aluminium waardoor dit een volledig onderhoudsvrije loungeset is.


Hierbij leveren zij loungesets en tuinmeubelen aan met een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Garden impressions heeft ook een zeer uitgebreide parasol collectie. Uit onze collectie tuinmeubelen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Dankzij haar moderne uitstraling en duurzame kwaliteit is de Silverbird een van de meest populaire loungesets uit onze collectie. Kleur bekennen was nog nooit zo eenvoudig. Blijf op de hoogte van al onze nieuwe artikelen, acties en aanbiedingen. Silverbird lounge set 4-delig new kubu mm san komt uit het assortiment lounge hoekset, koop hem gemakkelijk en goedkoop online!


De set bestaat uit een ruime loungebank in hoekopstelling en bestaat uit drie delen, die u door middel van de meegeleverde clips aan elkaar kunt koppelen. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Wir sind ein niederländisches Unternehmen, das bereits seit Jahren für Qualitätsmöbel bürgt, die sich nahtlos an die neuesten Trends anschließt.

Koop hem snel bij onze partner. Met het Silverbird middenelement kunt u uw Silverbird loungeset gemakkelijk uitbreiden en zo een extra zitplaats creeren. U kunt natuurlijk het middenelement er los bij plaatsen.


Het binnenframe is vervaardigd uit stevig aluminium, wat niet kan roesten. Weerbestendige tuinkussens Boven op. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Vier vakantie in eigen tuin met de Silverbird Loungeset - Cloudy Grey van garden Impressions ! Deze prachtige wicker loungeset biedt optimaal zitcomfort en is een plaatje in iedere tuin! Op de loungeset is plaats voor personen. Hiermee kunt u uw Silverbird loungeset eenvoudig uitbreiden met een extra zitplaats.


Maar ook zonder de loungeset, blijft dit een zeer. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts