woensdag 12 april 2017

Gardena autowasset

Bekijk ons assortiment Gardena producten. Al Meer Dan Jaar Is Gardena Het Toonaangevende Merk Voor Dagelijks Gebruik In Uw Tuin! Autowas-sets tegen lage prijzen.


Bestel hier accessoires tuingereedschap online. Specialistisch advies nodig? Het GARDENA Cleansystem is het perfecte systeem voor alle reinigingswerkzaamheden rondom het huis en de tuin.

Sluit de handgereedschappen of de watergreep aan op de. De Gardena autowasset is zeer geschikt voor het zorgvuldig reinigen van voertuigen en kwetsbare oppervlakken. De wasborstel kan volledig worden gedraaid in stappen van 30°, om moeiteloos te werken en ideale aanpassing aan het schoon te maken oppervlak. GARDENA heeft een uitgebreid assortiment (hand)gereedschap, tuinonderhoudsartikelen, spades en accessoires waarmee je de klussen in je moes- en siertuin simpel kunt klaren.


Ook voor gazononderhou besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing. Met de hulp van deze collectie laat je jouw auto weer net zo mooi zijn als toen je hem kocht. Gardena wasborstel , Gardena watersteel en Gardena shampoo zijn gecombineerd in een voordelige set. Praktisch: de wasborstel kan volledig worden gedraaid in stappen van 30°.


Deze Gardena CleanSystem autowasset heeft alles wat je nodig hebt om je auto of caravan eens een goede beurt te geven!

De set komt inclusief een aluminium steel, wasborstel van gemengd paardenhaar en speciale shampoo. Gardena Autoreiningingsset Clean System waarmee u direct klaar bent voor het wassen van uw auto, motor of fiets. Eenvoudig aan te sluiten met het Gardena system aansluiting. Zeer geschikt voor het goed en snel schoonmaken van uw auto en kwetsbare oppervlaktes.


Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer! Door klanten beoordeeld met een 1. De GARDENA Clean System autowasset kan direct worden gebruikt en is geschikt voor het effectief reinigen van voertuigen en gevoelige oppervlakken zonder iets te beschadigen. Je kunt de borstel in stappen van graden geheel rond draaien. De steel koppelt u vervolgens aan de tuinslang en het schoonmaken kan beginnen. Met de Gardena autowasset is een allround systeem om jouw auto op een effectieve manier te reinigen.


De wasborstel is gemaakt van hoogwaardige gemengde paardenharen, die voor een milde, krasvrije reiniging zorgen. Wij gebruiken de set ook om de ramen te lappen. De set bevat een wasborstel, een watersteel en shampoo. De zachte borstel maakt naast de ramen het houten kozijn heel goed schoon. Daarna halen we de wisser en de zemen lap over de ramen en klaar!


Natuurlijk gebruiken we de set ook voor het wassen van de auto. De borstel is zeer zacht en tast de lak niet aan. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online!

Direct klaar voor gebruik. Met waterdoorvoer via Original GARDENA Systemaansluiting. Gardena autowasset (nieuw !!) De gardena autowas-set is zeer geschikt voor het zorgvuldig reinigen van voertuigen en kwetsbare opp.


Gardena Cleansystem autowasset Voor het wassen van uw auto hoeft u nu niet meer naar de autowasstraat, want dit kunt u nu heel gemakkelijk zelf doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts