woensdag 4 oktober 2017

Bbq brandmerk

Specialistisch advies nodig? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Naam op BBQ vlees branden. Met het BBQ brandijzer maak jij binnen no-time gepersonaliseerde stukken vlees op een feestjes of tijdens een gezellige BBQ met vrienden. Met dit briljante item personaliseer je de steak of hamburger van je vrienden of familie tijdens een gezellige BBQ.


Plaats de tekst op het ijzer, sluit af met de twee afsluiters en laat de brander heet worden. Er is niets lekkerder dan van het mooie weer genieten met een stukje vlees en een biertje ernaast. BBQ Branding Iron - Brandijzer Tool incl. Of bewijs dat jij als masterchef, dat stuk vlees perfect gebakken hebt. BBQ stempel voor vlees van Luckies.


Bbq brandmerk

Driezijdig brandijzer om stempel te drukken in vlees, met drie verschillende stempels. Ideaal om biefstuk te presenteren. Wanneer de hamburgers altijd als eerste verorberd worden zonder dat jij er überhaupt naar hebt kunnen kijken, dan brand je met het brandijzer gewoon je naam erin.


Zo kan niemand anders dat stuk vlees claimen. Door het gebruik van de beste oven gedroogde houtsoorten heeft u altijd een goed product in uw horecabedrijf, winkel of webwinkel. Alle producten kunnen wij aanbieden afgestemd op uw bedrijf. Compleet met uw eigen bedrijfsnaam en brandmerk.


Bbq brandmerk

De letters zijn bijgelever dus het enige wat je moet doen is zelf de. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment barbecues. Gemaakt van speciaal ijzer om vlees te voorzien van brandmerk Kies zelf je eigen tekst Met bijgeleverde letters Ruimte voor regels.


Nooit meer ruzie als je aan het barbecueën bent! Met deze BBQ brandijzer brand je jouw naam zo op jouw stukje vlees. Het BBQ brandmerkijzer is van speciaal ijzer gemaakt zodat dit extreem hoge hitte aankan. De werking van een brandstempel spreekt voor zich: maak een brandmerk in leer, hout of bijvoorbeeld kunststof met een zelf ontworpen brandstempel. De BBQ branding tool is gesmeed uit solide gietijzer en voorzien van een ronde houten handgreep.


Bij ons ben je in één keer klaar, je bestelt gemakkelijk een complete brandstempel met handvat, stekker en eigen ontwerp. Zelfs de gravure zit bij de prijs inbegrepen. Woensdag januari staan we graag weer voor u klaar! Levende dieren brandmerken, dat krijg je niet over je hart? Alle begrip, de Inspecteur ook niet.


Als je geen zin heb om je telefoon de hele tijd bij je te houden kan je ook gewoon kiezen voor deze vleesthermometer, die je ook op afstand kan aflezen. Makkelijker kan haast niet. Voeg een persoonlijke touch toe aan je vers gegrilde hamburger of steak met de Invotis BBQ brandijzer. Jij bepaalt welke boodschap je op het vlees brandt met de meegeleverde letters die je van tevoren zelf in het ijzer schuift. Opwarmen en stempelen maar!


De keramische BergHOFF Studio Line is dé BBQ voor in uw tuin. Zijn mooi vormgegeven uiterlijk heeft hij te danken aan designer Pieter Roex. Deze BBQ biedt een ruime keuze aan bereiden aan, zo kunt u grillen en bakken maar ook roosteren en roken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts