maandag 9 oktober 2017

Waterdoorlatende terrastegels

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen.

Alle merken voor de laagste prijs. Waterdoorlatende terrastegels van Tile System X. Maak je tuin klaar voor de toekomst! De aanleg van een waterdoorlatende bestrating Door bestrating van grotere oppervlakten kan het regenwater niet goed worden afgevoerd. Het water loopt weg via de riolering. Dit raakt overbelast en stroomt over.


Naast waterdoorlatende bestrating ziet u bij Gadero ook het gehele assortiment sierbestrating van bekende merken als Excluton, Tuinvisie en MBI. Kies uit terrastegels van beton of keramiek.

Ontdek eveneens ons gamma aan waaltjes, muurelementen van beton voor verhoogde border en hemelwaterafvoer oplossingen. Nieuw: waterdoorlatende terrastegels. De xvan tile system x is een revolutionair nieuw product. Niet voor niks werd er vroeger veel gewerkt met grind.


Je hebt het nu ook in roosters die het op hun plek houden. Daarnaast zijn er allerlei waterdoorlatende klinkers en tegels. Er zijn zelfs bufferklinkers, die het water doorlaten én in een holte opslaan. Lees meer over oplossingen voor wateroverlast.


Xterrastegels zijn waterdoorlatende terrastegels : een nieuwe en revolutionaire ontwikkeling op het gebied van keramische terrastegels. Xtuintegels bestaan uit een kwalitatief hoogwaardige keramische tuintegel die is bevestigd op een kunststof onderlaag. Juist deze onderlaag maakt deze tegel uniek. Hier kan voor waterdoorlatende verharding gekozen worden.


De nieuwe en revolutionaire XDecor koop je bij Totaaltegel al voor €5per m2. Kom langs in onze showtuin om de tegels te bekijken! Ceramidrain zijn waterdoorlatende terrastegels : een nieuwe en revolutionaire ontwikkeling op het gebied van keramische terrastegels. Ceramidrain tuintegels bestaan uit een kwalitatief hoogwaardige keramische tuintegel die is bevestigd op een kunststof onderlaag.


De terrastegels van Rubbermagazijn zijn een zeer kostenbesparende oplossing.

Het grootste online winkelcentrum. Niet alleen geven ze een adembenemende uitstraling aan uw (dak)terras. De tegels zijn vervaardigd uit gerecycled rubber, dus milieuvriendelijk, en gemakkelijk te leggen. Door de waterdoorlatende structuur heeft u geen plasvorming na een regenbui.


Afkoppelen regenwater met waterdoorlatende bestrating. Door klimaatverandering, bodemdaling en verdergaande verstedelijking neemt de kans op wateroverlast door hevige regenbuien toe. Struyk Verwo Infra biedt naast waterdoorlatende bestrating diverse innovatieve producten voor het bovengronds afkoppelen van regenwater en klimaatadaptatie. Deze verbinding maakt het leggen van de tegels uiterst eenvoudig. De tegels kunnen eenvoudig in elkaar geschoven worden en direct op de gele zand verwerkt worden.


Grasbetontegels voor waterdoorlatende bestrating. Wanneer een bestrating zwaar belast moet kunnen worden én waterdoorlatend moet zijn, dan komt u al snel terecht bij grasbetontegels. Deze speciale tegels zijn er in verschillende uitvoeringen afhankelijk van het water percentage dat doorgelaten moet kunnen worden en de belastbaarheid. Met welke regenbui wordt bij het ontwerp rekening gehouden? Het algemene werkingsprincipe van een waterdoorlatend verhardingssysteem met betonstraatstenen is als volgt.


Het hemelwater infiltreert via de waterdoorlatende betonstraatstenen, de voegvulling en de straatlaag naar de fundering. Met waterdoorlatende bestrating creëer je een knappe, stevige verharding met rechte voegen die tegelijkertijd toch ook ecologisch is. Vanwege de opbouw in poreus beton biedt waterdoorlatende bestrating de mogelijkheid om het (hemel)water via de poriën het water in de ondergrond te laten infiltreren. Het aanleggen van waterdoorlatende verhardingen met betonstraatstenen vereist een specifieke aanpak, waarvoor echter nog geen algemene normering of voorschriften bestaan. Enkel voor de toegepaste betonstraatstenen geldt de nieuwe PTV-1(= Technische Voorschriften voor bestratings-producten van beton voor waterdoorlatende bestratingen).


Voor dergelijke verhardingen zijn alle doorlatende en gedeeltelijk open materialen zeer geschikt. Hoe langer hoe meer dringen overheden aan om hemelwater op te vangen op eigen terrein. Een ecologische bestrating is daarbij van enorm belang.


Maar wat kies je nu best als je voor een waterdoorlatende bestrating moet kiezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts