vrijdag 27 oktober 2017

Bloembollen hyacint

Bestel A-kwaliteit bloembollen bij Bakker. Al onze bollen hebben de grootste bolmaat. Zo produceren ze de grootste bloemen. Geurende rozen of toch haagrozen? Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen.


Snel, makkelijk en veilig online bestellen!

Bekijk ons aanbod en kies uw favorieten! Waarom zijn onze hyacint bollen het best? Wij veredelen, telen, verpakken en verkopen onze bloembollen zelf.


De Hyacint is een bloembol die anders is dan alle andere voorjaarsbloeiende bloembollen. Deftige, zoet geurende en mooi gekleurde toortsen rijzen in het voorjaar op uit de nog onbegroeide aarde. Het zijn ook haar opmerkelijke vorm, haar bevallige kleur en de aantrekkelijke geur die de Hyacint tot een van de meest bekende bloembollen heeft gemaakt.


En wat is er leuker dan je zelf geplante bolletjes op een onverwachte moment tot bloei te zien komen? Hyacinten bloembollen besteld u eenvoudig bij ons online.

Voorbeelden van deze bollen zijn Scilla (Sterhyacint), Narcissus (Narcis) en Hyacinthus ( Hyacint ). Uitgebloeide bollen naar buiten doen Bovenstaande samenvattend kunnen we dus concluderen dat de bloembol zelf voor zijn voortplanting zorgt. In onze webshop kunt u uiteenlopende bloembollen bestellen. Met bollen is veel mogelijk, de indrukwekkende bollenvelden rondom ons bedrijf bewijzen dat ieder jaar weer.


De heerlijk geurende bloemen geven u vast het gevoel van het voorjaar. De hyacint heeft zich in de afgelopen jaren behoorlijk laten ontwikkelen zo zijn er allerlei nieuwe kleuren bij gekomen. Met meer dan jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Van het land zo naar de klant!


Overig: geuren mooi als snijbloem, rooi normale hyacint voor de vorst, sterhyacint (Scilla) verwildert en kunt u laten zitten. Naam artikel Aflopende volgorde. Vanaf € 3gratis thuisbezorgd! Tuin hyacinten snel en gemakkelijk online bestellen.


Nieuw bij Intratuin: biologische bloembollen. Wist je dat ook vlinders en bijen dol zijn op bloembollen ? Daarom is het beter om voor biologisch gekweekte bollen te kiezen. Deze vrolijke fladderaars komen vooral af op bloembollen die veel nectar bevatten.


Dit zijn bijvoorbeeld het blauwe druifje, sneeuwklokje, anemoon, tulp, krokus en hyacint. Bij ons vindt u enkel bloembollen in de dikste maten.

Het is zeer belangrijk om dikke bollen te kopen. Met dikke bollen heb je een betere, mooiere en langere bloei en bent u zeker van jaren bloeiplezier. De kleine bloemetjes van hyacinten worden nagels genoemd.


Bloembollen koop je eenvoudig online bij bol. Het aantal nagels per bloem is afhankelijk van de maat van de bloembol. Grotere bloembollen kunnen wel tot nagels produceren. Deze grotere bloembollen zijn niet optimaal voor het gebruik in de tuin, de bloemen kunnen topzwaar worden en makkelijk knakken.


Zet de potten binnen op een lichte plaats en geef voldoende water ( hyacint matig). Laat de bloembollen beslist niet uitdrogen. Bij hyacinten de potgrond goed vochtig houden en vlak voor de bloei minder water geven. Narcissen kunt u lekker vochtig houden, hoe meer water ze krijgen, hoe langer ze worden. Op het moment dat ook het blad en de steel volledig afgestorven is kunnen de bloembollen uit de grond gehaald worden.


Dit wordt ook wel het rooien van bloembollen genoemd. Koop in het najaar stevige, gezonde, grote bloembollen die gelijkmatig van vorm zijn. Koop nooit bloembollen die zacht of doorweekt zijn, blauwe of groene schimmel hebben, er bedorven uitzien of uitgedroogd zijn.


Deze bollen zijn waarschijnlijk ondeskundig of te lang bewaard. Was de bloembollen nooit met water, door het vocht kan de bol gaan rotten. Wanneer je bloembollen uit een verpakking wil bewaren is het verstandig om deze uit de bestaande verpakking te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts