vrijdag 20 oktober 2017

Gloriosa rothschildiana verzorging

Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste verzorging voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!


Verzorging Zet de kamerplant op een warme plaats met veel zonlicht kort voor het raam, een serre is ook een uitstekende plaats. Alleen wanneer de zon in de zomer te fel wordt en de temperatuur oploopt tot boven de dertig graden, kan de plant afgeschermd worden. Ze zijn rozig rood zijn met prachtige geel gerande kroonbladen en golvende randen. De plant groeit uit een relatief kleine knol uit tot deze prachtige plant. Als je aan het werk gaat met deze prachtige plant draag dan wel handschoenen, het sap van de plant is namelijk giftig.


Let op met kinderen en huisdieren. De knollen in een pot met doorlaatbare grond planten en ca. Deze zijn aan de bovenkant met elkaar vergroeid. Met deze knollen wordt het vermeerderen van gloriosa ’s erg gemakkelijk. Let wel op dat je de groeitop, ook wel neus genoem niet beschadigt.


Ze heeft rozerode bloembladen. En daar is geen woord teveel van gezegd. Laat de potgrond tussentijds wel droog worden. Voor een extra rijke bloei raadt Bakker aan regelmatig plantenvoeding in het gietwater te doen.


Uitgebloeide bloemen graag verwijderen, om nieuwe bloemvorming te bevorderen. Een vaas die niet schoon is zit vol bacteriën die het water vervuilen. Gebruik bij voorkeur een glazen vaas. Gloriosa is uw dankbaar voor een stevige plantensteun. Kroonbladen van deze variëteit hebben grote, rozig rode bloemen met langs de rand een diepgele kleur.


De kroonbladen zijn sterk gegolfd. Het is werkenlijkwaar een prachtige bloem, die naar mijn idee veel sierlijkhei vrouwelijkhei openheid en vlammende energie uitstraalt. Daarnaast is ze ook fragiel en kwetsbaar, ze laat alles van zichzelf zien. Geef de plant een plekje in de morgenzon. Standplaats: Verlangt veel zonlicht, maar direct zonlicht vermijden op de heetste uren van de dag.


De plant heeft warmte nodig wanneer de bloemknoppen gaan zwellen. Zorgen voor voldoende luchtvochtigheid. Get without the ads. De prachtlelie dankt zijn naam aan de zeer mooie bloemen op de lange stelen.


Het speciale formaat en de felle rode en gele kleuren zorgen ervoor dat het een echte blikvanger is. De naam is afkomstig van het Latijnse gloriosus, wat roemvol betekent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts