dinsdag 3 oktober 2017

Bbq showroom

Specialistisch advies nodig? Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Wij verkopen een aantal types inbouwmodellen bbq ’s en zijbranders van Fire Magic.

Ook hebben we RVS deurtjes, kasten en lades van Fire Magic. Houtskool- en gasbarbecue modellen. In onze showroom staan een paar inbouw gasgrills opgesteld.


We durven wel te zeggen dat we alles hebben wat een beetje BBQer nodig heeft om de lekkerste gerechten te maken. Grootste showroom van Nederland en België! Royaal BBQ is de barbecue en outdoor cooking specialist!


We verdiepen ons in onze producten door veelvuldig en fanatiek mee te doen aan competities op top niveau. Door deze ervaring kunnen we u altijd een goed passend antwoord geven op uw vragen.

MeerBBQ, Primo Grills and Smokers Nederland. De barbecue specialist voor een goed en eerlijk advies en uitstekende service. Napoleon, saffire, maverick, black ranch. Fonteyn verkoopt buitenkeukens in allerlei soorten, merken en formaten.


Wilt u een echte Weber buitenkeuken, of liever het eigen merk van Fonteyn? Op deze website vindt u informatie over ons en onze producten. Gebruik gerust de contactmogelijkheid om ons eventuele vragen te stellen. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Alle a-merken BBQ in een winkel.


De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ concept vol met beleving. Met veel passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom , keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken. Wij bieden ook een ruim assortiment aan BBQ accessoires, denk hierbij aan een thermometer, bovenroosters en firestarters! Wanneer u denkt aan een BBQ dan denkt u al gauw aan Weber.


Dankzij ons brede assortiment van elektrische barbecues, kunnen we bij Fonteyn al uw culinaire wensen in vervulling laten gaan. Dit complete aanbod staat in inspirerende settingen opgesteld in onze showroom waar u van harte bent uitgenodigd om een kijkje te nemen. BBQ winkel van Tom Coronel De webshop voor jouw BBQ !

Dé webshop voor echte barbecue liefhebbers! Zoek de perfecte barbecue uit bij Barbecueshop. Wij hebben je nieuwe gasbarbecue, houtskoolbarbecue, buitenkeuken, skottelbraai, elektronische barbecue of tuinhaard. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Resultaten van zoekmachines! Ruim 800m² gevuld met zowat alles wat je maar nodig hebt voor de beste barbecue-ervaring! Wij zijn dé expert en specialist van de Big Green Egg bbq! BBQ Green Egg Store Heb je een vraag over je bestelling of één van onze producten?


Neem dan gerust contact met ons op. Showroom - BBQ Experience Center. Eén blik in onze grote nieuwe showroom en u hebt meteen zin in het buitenleven! U vindt bij ons, in het Barbecue Paleis, naast een enorme collectie buitenkeukens en barbecues, allerlei sfeerverhogers voor in uw tuin.


Van lounche- en bistrosetjes, potterieën en kaarsen tot tuinhaarden enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts