woensdag 4 oktober 2017

Schaduwdoek kwantum

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen.


Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Beschut tegen de zon met een schaduwdoek , parasol en partytent.

Bij Kwantum slaag je altijd voor een goedkope parasol of partytent. Kies uit diverse partytenten (met en zonder zijwanden), parasols en parasolvoeten. Zo heb je voor ieder moment en iedere gelegenhei zoals een barbecue of feestje, een geschikte oplossing. Deze zonnedoeken filteren de UV-straling en bieden schaduw op elke plek die je maar kan wensen.


Maak de keuze voor een schaduwdoek die bij je past door te kiezen voor een modern, hoogwaardig of functioneel model. Als je een schaduwdoek wilt kopen is het belangrijk dat je de juiste afmeting kiest en de kleur die past bij de stijl van je tuin en bij de kleur van je tuinmeubelen. Hang een schaduwdoek boven je terras of boven de zandbak van de kinderen.


Zo zitten ze niet in de volle zon te spelen. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.

Zoek deze zomer de schaduw op met goede zonwering. Schaduwdoek kopen bij HORNBACH. De zomerzon kan fel zijn en een parasol past misschien niet helemaal op het terras. Zoals een driehoekige schaduwdoek , vierkante schaduwdoek , rechthoekige schaduwdoek en een trapeze schaduwdoek.


Ze passen op een klein oppervlak, zijn eenvoudig te bevestigen en je kunt ze lang laten hangen. Hét grootste voordeel van een schaduwdoek is dat je veel flexibiliteit hebt in de bevestiging. Bovendien is zo’n zonnezeil ook nog eens een stijlvolle aanvulling op uw tuin. Zonnezeilen bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit wat betreft het op een stijlvolle manier creëeren van schaduw in de tuin. Verkrijgbaar in vele vormen en maten, zijn deze semi-permanente constructies in vrijwel alle posities te installeren, in elke hoek en tegen de meeste oppervlakken om weldadige schaduw te bieden zelfs in de meest moeilijk bereikbare plaatsen.


Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Neem gerust eens een kijkje op onze pagina’s, kijk eens op driehoekig schaduwdoek , vierkant schaduwdoek , harmonica schaduwdoek of zoek je een waterdicht schaduwdoek. Rechthoek schaduwdoek is een goed en voordelig alternatief voor een zonneluifel.


Een schaduwdoek geeft een comfortabel gevoel wanneer je lekker in de tuin zit. Door de prijs van een zonneluifel kiezen steeds meer mensen voor het plaatsen van een rechthoek schaduwdoek direct aan hun gevel. Denk bijvoorbeeld aan een verlenging van je voortent of zelfs ter vervanging.


Doordat een schaduwdoek zo klein op te vouwen is, evenals de steunen om het doek te monteren, neemt het nauwelijks ruimte in op reis. Andere productgroepen uit Tuin en Terras. Dit driehoekige schaduwdoek beschermt tegen de hitte van de zon en vermindert de kans op verbranding.

Het doek is voorzien van een metalen paal, scheerlijnen en tentharingen. Een ander voordeel van de schaduwdoek is dat deze wordt opgehangen. Je mist zo geen ruimte in je tuin door bijvoorbeeld de parasolvoet die je nodig hebt bij een parasol. Kies voor een driehoekige, vierkante of rechthoekige schaduwdoek.


Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de online folder, de laatste woontrends, winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts