dinsdag 10 oktober 2017

Flexibele tuinslang 15 meter

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Water geven of schoonmaken was nog nooit zo makkelijk als met de XXL flexibele tuinslang! Bestel de meter XXL Hose tuinslang ter waarde van €4nu voor slechts €99. Flexibele tuinslangen van meter tegen lage prijzen.


Mooie producten op grote prijzen. Deze groene tuinslang is flexibel en uit te rekken tot 3x meter , waardoor er een… Meer.

Central Park flexibele tuinslang (meter ) Deze slang kochten we bij de Praxis. Hij is ook flexibel door de spiraalvorm, maar omdat de slang vrij stijf is gaat het uittrekken naar mate hij langer wordt steeds moeilijker. Lastig opbergen Nadeel is daarnaast het opbergen. Met een stugge tuinslang kan je niet op elke plek in de tuin komen, helemaal niet plakken die moeilijk te bereiken zijn.


Een flexibele tuinslang is in deze situatie de beste oplossing. Daarnaast knikt deze tuinslang niet en raak de flexibele tuinslang ook niet snel in de knoop. KARWEI biedt tuinslangen van lengtes als meter , meter , meter , meter en zelfs een meter lange tuinslang vind je in ons aanbod. Superlicht, erg eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang !

Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is. Sluit de flexibele tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang. Wil je een nieuwe tuinslang kopen? Ook als je een slangenwagen, wandslangenbox of slanghaspel zoekt, kun je hier modellen vergelijken. D it is niet zo maar een tuinslang , maar een automatisch rekbare tuinslang.


Zodra het water door de flexibele waterslang loopt, rekt deze slang 3x in lengte uit. Zo is de tuinslang nog niet uitgerekt meter en uitgerekt meter. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk ons ruime assortiment!


Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Hij groeit tot wel meter lang en wanneer je klaar bent kun je de slang makkelijk ophangen aan de meegeleverde muurbeugel. Je bestelt de flexibele tuinslang met muurbeugel nu al voor slechts 199.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Deze oersterke tuinslang is de meest flexibele tuinslang in Nederland en België. Gratis verzending vanaf €4-.


De Power Hose Pro tuinslang past op elke kraan en is volledig lekvrij.

De oersterke flexibele Power Hose Pro tuinslang wordt VANDAAG geleverd met een GRATIS sproeikop met standen t. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Zo heeft de Green Arrow tuinslang meter een enkele wapening. Houd er wel rekening mee dat een slang met meer lagen stugger en moeilijker op te rollen is. De Pro Plus flexibele tuinslang stretch 15m heeft een maximale lengte van meter , deze innovatieve tuinslang groeit tot wel driemaal in lengte wanneer de kraan wordt geopend.


De slang krimpt vanzelf weer na sluiten van de kraan. Bestel de XXL HOSE en krijg weer plezier om uw tuin te sproeien, auto schoon te maken en dergelijke. Top kwaliteit en nergens goedkoper. Een tuinslang in je tuin is handig voor het bewateren van de planten, en ook om verkoeling te zoeken, of om een zwembad met water te vullen.


Je auto wassen, de bloemen water geven of verkoeling voor de kids. Zodra je de kraan opendraait groeit hij van naar meter. Wel zo makkelijk opbergen! Met de druk eraf krimpt hij weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts