maandag 30 oktober 2017

Eigen tijdschrift beginnen

Je eigen tijdschrift beginnen. Droom je al heel lang van je eigen tijdschrift ? Misschien wil je een tijdschrift uitgeven over je favoriete activiteit (skateboarden, shoppen, beroemde mensen volgen), of misschien wil je informatie delen met. Laat op een unieke manier zien hoeveel je van deze persoon houdt.


Met het programma van Lady Glossy kun je simpel en snel een glossy of tijdschrift maken.

Begin met ons gratis programma, verzamel je foto’s, schrijf wat artikelen en bestel je eigen magazine. Een magazine is leuk om te maken, leuk om te geven en leuk om te krijgen. Een tijdschrift maken is leuk!


Bij Het Fotoalbum kun je snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen tijdschrift maken en laten drukken. Dit is mogelijk vanaf acht pagina’s tot maximaal zestig pagina’s. Om zelf te maken of om als cadeau te geven!


Met je eigen foto’s en teksten kun je zelf een tijdschrift maken, maar ook een boek of een poster.

Maar je kunt ook een poster afdrukken als fotocadeau, fotocollage of andere originele cadeaus. En natuurlijk kun je een boek drukken. Uniek aan ons is dat een tijdschrift maken met meerdere mensen tegelijk kan. Nog nooit waren er zo veel bladen als nu.


Voor elke branche, elke doelgroep, elke activiteit is er wel een gespecialiseerd tijdschrift. Bovendien bezorgen bedrijven en organisaties hun relaties met regelmaat een nieuwsbrief of (sponsored) magazine. Bij zo’n enorm aanbod moet je je onderscheiden. Een eigen magazine, tijdschrift , brochure of folder maken?


Met dit stappenplan behoud je het overzicht van concept tot afgewerkt product. Heb je er wel eens aan gedacht om je eigen tijdschrift uit te geven maar durf je de stap niet te zetten vanwege de hoge (financiële) risico’s? Het is namelijk heel eenvoudig om als een profi bladenmaker je eigen tijdschrift titel te starten.


De naam deed me meteen opveren. Ik was al vanaf begin november bezig om een eigen online tijdschrift te beginnen , maar de juiste naam had ik nog niet gevonden. Ik wil beginnen met een tijdschrift , die gericht is op een specifieke doelgroep.


Ik heb alles uitgewerkt en weet hoe en wat er op elke bladzijde moet komen te staan.

Ik heb al allerlei drukkerijen benader en dus gekeken waar ik het tijdschrift het goedkoopst kan laten bedrukken. Om te beginnen is het belangrijk een magazine-template te vinden dat past bij jouw inhoud en doel. Zoek uit waarin u beter of anders bent dan uw concurrenten en bepaal hoe u de markt op gaat met uw product of dienst. Wat maakt uw eigen bedrijf anders?


Waarin kunt u zich onderscheiden? Wie zijn uw klanten en wat willen ze? Dit is belangrijk voor het succes van je tijdschrift. Om zoveel mogelijk lezers te trekken, heeft je magazine een opvallende voorkant nodig die zich onderscheidt van de rest.


Nu kun je zelf je eigen voorpagina maken. Begin met een blanco pagina of gebruik een gratis magazinesjabloon dat je kunt aanvullen met je eigen tekst en afbeeldingen. Alles wat je moet weten om je eigen online magazine vanaf een blanco canvas op te bouwen. Het activeren van je Tijdschrift.


Voer je postcode en abonnementsnummer in en klik op ‘Volgende stap’. Maak hierna je account aan als je er nog geen hebt of. Controleer je gegevens en klik op ‘Bevestigen’. Download hierna de app, met je account en start met lezen. Hoe begin ik met mijn eigen literaire tijdschrift ? Heeft u altijd al gedroomd van het starten van een eigen literair tijdschrift , er zijn veel factoren in gedachten te houden.


Kies je eigen formaat, ontwerp je eigen tijdschrift en geef deze een unieke look! Wil je je eigen tijdschrift maken? Jilster is een online pragramma waarmee je online je eigen tijdschrift kan maken.


Voordat je kan beginnen , maak je een account aan. Hiervoor heb je enkel een e-mailadres nodig. Het programma is helemaal gratis en toegankelijk voor iedereen. NL - PRIVACY BELEID - ALGEMENE VOORWAARDEN - CONTACT - COOKIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.


Eigen tijdschrift beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts