woensdag 25 oktober 2017

Muizenval karwei

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Ontdek onze Webshop of een van onze 1Winkels voor Inspiratie en Klusadviezen! Bestrijd Eenvoudig zelf Muizen. Voor 23:bestel Morgen in huis.


Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Deze muizenval is geschikt voor het vangen van muizen op een eenvoudige manier.

De beugel span je door deze naar de andere kant te trekken. Daarna zet je deze vast met het pennetje. Hierna kunt een stukje kaas of een ander lokmiddel op het ijzeren deel leggen of smeren.


De muizenval is centimeter lang en centimeter breed. Muizenval elektrisch - Deze elektrische muizenval werkt snel en doeltreffend. Zodra een muis of rat in de val loopt krijgt hij een dodelijke stroomstoot.


Er komt direct een tweede schok achteraan zodat de val gegarandeerd succes heeft en muizen vangen een koud kunstje wordt. Een ander groot voordeel is dat je geen gif meer nodig hebt.

Ongediertebestrijding vind je bij Praxis om o. Praxis heeft alles om van ongedierte af te komen. Compo Muizenval is speciaal ontworpen om muizen op de meest discrete en hygiënische manier te bestrijden. Dankzij het moderne design kan je de val in elke woonruimte gebruiken.


De HGX muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van uw muizenplaag af te komen. De val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. Bovendien kunt u door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak laten vallen zonder hem te hoeven aanraken.


Bij GAMMA vindt u alle ongediertebestrijding. Van vliegenlamp tot mollenklem. Een muizenval die effectief is, snel werkt en het liefst diervriendelijk is. Dood of levend een muis vangen. Het voorkomen van een lange lijdensweg is in ons ogen een belangrijk punt.


Voor elk muizenprobleem is en ander muizenval geschikt, er is niet één muizenval die het beste is. Deze diervriendelijke muizenval vangt de muis zonder hem te doden. Na de vangst kan de muis gemakkelijk buiten worden uitgezet.


U plaatst het lokaas (pindakaas, chocopasta etc) achterin de val. Zodra de muis de val binnenloopt raakt hij de drukplaat binnenin de val en slaat de val dicht.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de Doe-het-zelver van nu. Alle soorten Muizenvallen! Direct uit voorraad leverbaar. Niet door het muizengif, niet door de high tech muizenval , maar gewoon door een ongeluk met een Ikea doos.


Dus als je muizen hebt, zou ik geen dure vallen aanschaffen. Zet levend gevangen muizen op zo’n honderd meter van je huis uit, liefst in een park of bos. Dit is een veilige afstand om te voorkomen dat ze weer terug komen. De humane muizenval is de oplossing voor uw muizenprobleem.


U doodt het diertje niet, u vangt hem om op een later tijdstip weer vrij te laten. HORNBACH biedt je een groot assortiment van ongediertebestrijding. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH.


Je kunt je muizenval , maar ook je insectenspray en bestrijdingsmiddel tegen zilvervisjes, makkelijk online bestellen en laten thuis bezorgen. De HG X muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van uw muizenplaag af te komen. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. De vangkooi of levend vangende val is een veilige en humane manier om muizen te vangen.


Wij hebben een zeer divers aanbod voor elke situatie en budget. De bekende houten muizenval van het merk LUNA. Luchs Houten muizenklem Eenvoudig en voordelig van uw Muizen in huis: hoe kom je er van af?


Gebruik de Kruidvat Muizenlokdoos om muizen te bestrijden. Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. Waarom deze muizenval kopen: - Een transparante val voor gemakkelijke controle - Super hygiënisch (ongedierte weghalen zonder ze aan te raken) - Robuust en herbruikbaar. Nadelen - Is vrij groot en kan daarom niet op elke plek worden geplaatst.


De Little Nipper muizenval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts