donderdag 5 oktober 2017

Strandkar stoel

De grootste collectie stoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Ruim aanbodTransportkarren voor het strand. Voor 16:bestel morgen in huis. Bestel Stoelen online bij Leen Bakker.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Met de stevige trekstang met goede grip is de strandkar eenvoudig te trekken en in het gaasnet aan de binnenzijde kunnen kleine spullen gestopt worden. Voorzien van een stevig en robuust stalen vouwframe. Bagagewagen speciaal aangepast voor gebruik op het strand.


Stevig en robuust stalen vouwframe een comfortabele trekstang met grip.

Aan de achterkant bevindt zich een handig vak voor het opbergen van kleinere voorwerpen zoals sleutels, portemonnees en telefoons. Deze trolley is niet alleen functioneel en stevig maar ook inklapbaar en draagbaar. Klap de strandkar plat in voor eenvoudige opslag en klap hem uit wanneer je hem nodig hebt.


Door het aluminium frame is de stoel zeer stabiel en stevig en gaat nog zeker jaren mee! De stevigheid is bijvoorbeeld terug te zien aan de maximale draagkracht van 1kg. Aan comfort zal het u ook aan niets ontbreken, want de stoel is uitgerust met.


Als strandstoel, zit en ligt deze zeer comfortabel. De stevige aluminium buizen zorgen voor de stabiliteit en het zonnedakje beschermt je van de zon. Niet alleen functioneel en stevig, deze 3-in-strand kar stoel is ook inklapbaar en draagbaar. Vouw gewoon de kar plat voor opslag.


De aluminium buizen zijn licht maar toch erg stabiel. Onze strandkar heeft een maximaal draagvermogen van kg. De diverse uitvoeringen en modellen gebaseerd op onze standaard stoel zitten als gegoten.


Bijpassende stoelkussens (buiten kwaliteit) zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. In een handomdraai bij u geleverd.

Groot assortiment Stoelen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Houten tuinmeubelen uit het magazijn van Strandmeubel. Scheysloot te Noordwijk. Aanbieding EuroTrail Beach Trailer!


De handige opvouwbare strandkar van EuroTrail is voorzien van luchtwielen zodat deze gemakkelijk door het mulle zand rijdt. Eenmaal op het strand aangekomen kunt u de strandkar ook nog eens als stoel gebruiken. Hierdoor kunt u de strandkar makkelijk over het strand rijden. U neemt van alles mee op de strandkar zoals strandstoelen, parasols en strand- of koeltassen.


In deze video kan je zien welk materiaal je meeneemt als je een dagje gaat strandvissen. De strandkar is inklapbaar en voorzien van een parasolhouder. Ook neem je twee strandsteunen mee om je hengels in te plaatsen. Transport trolley met origineel stripe design. Deze strandsteunen kan je zelf maken klik op de link om naar de video te gaan.


De Beach Trolley is naast transportwagen tevens een comfortabele stoel met een draagvermogen van kg. Ideaal voor strandspullen zoals koeltassen, stoelen, drank en nog veel meer. De wielen zijn lucht gevuld en voorkomen wegzakken in het zand. Klein op te vouwen samen en neemt weinig plaats in de. Koop hem nu voor €4geniet van je vrije tijd met onze comfortabele strandstoel!


De verstelbare stoel een geweldige a. Duwen, voorttrekken, sturen, géén probleem! Plezier en gemak gecombineerd in dit unieke model van Woodmobiel. BOUWTEKENING VOOR DEZE STRANDKAR KLIK HIER.


Deze strand Trolley is ideaal om jouw zware viskist en andere spullen naar het water te vervoeren. Door de gelagerde wielen heeft deze trolley geen enkele moeite met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts