woensdag 18 oktober 2017

Vorst beschermhoes planten

Winterafdekhoezen Van Top Kwaliteit. Bestelling Boven €= Gratis Verzending! Voor elk tuinmeubel een passende beschermhoes. Vandaag bestel morgen in huis! Beschermhoes voor planten nodig?


Ontdek ons aanbod plantenbescherming online!

Vind beschermhoes planten. Geef om uw planten en bescherm ze goed! Fijne hoes om kuipplanten de winter door te krijgen.


Normaal verloren de planten hun blad en hadden de hele zomer nodig om bij te komen. Nu zien de planten er net zo uit als voor de winter. Bij langdurige vorst gebruik ik er wel een verwarmingskabel bij.


Planten beschermen tegen vorst. Om planten tegen vorst , wind en regen te beschermen kun je ze inpakken.

De meeste planten kun je beschermen met een constructie van stokken en jute, met daartussen wat stro en droog blad. Hoge planten : met een constructie van bamboestokken en jute kun je een hoge plant de winter doorhelpen. Vorst beschermhoes planten , het percentage fleece in de plantenhoes is bepalend hoeveel kou en wind de hoes kan weerstaan. Steeds vaker zien we planten terug in onze streken die in de winter soms wat extra bescherming nodig hebben mocht het gaan vriezen. Denk aan palmbomen, olijfbomen maar ook kwetsbare vaste planten en een aantal heesters.


De beste vorstbescherming die je planten in bloempotten en plantenbakken kan bieden, is ze tijdens de winterperiode binnen zetten. In een serre bijvoorbeeld of in een voldoende geïsoleerd tuinhuis, waar ze bovendien ook genoeg licht krijgen. Denk eens aan een mooie boomjas voor de olijfboom of een jute afdekhoes. Een winterhoes van jute heeft een vrij natuurlijke uitstraling en is een plantaardige vezel.


Zeer geschikt om jouw tuinplanten dus tegen de kou en lichte vorst te beschermen. Ze is water-, licht- en luchtdoorlatend zodat je de hoes gerust drie tot vier maanden rond de plant kan laten zitten. Groenblijvende bomen zijn wel gevoeliger aan vorst.


Daarom zijn er speciale winterbeschermingshoezen en stevigere thermohoezen om uw boom of plant tegen de vorst te beschermen. Onbeschermde groenblijvende planten zoals de palm en olijfboom kunnen in de winter kapotvriezen. De winterhoezen bieden bescherming tot -10°C en tegen koude en. Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research.


Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Hét online tuincentrum met meer dan 10.

De uitgebloeide stengels van de vaste planten mogen indien gewenst worden weg gesneden, toch is het best om met de grote schoonmaak van de tuin te wachten tot in het voorjaar. Zo krijgen de planten gedurende de winter toch nog wat vorstbescherming van de bovengrondse afgestorven plantendelen. De beschermhoezen zijn zeer licht, maar beschermen toch optimaal tegen win regen en vorst. Daarnaast kunnen de hoezen makkelijk om één of meerdere planten gehangen worden, aangezien je ze volledig kunt openen.


ACD biedt dus eveneens hoezen aan voor meerdere of grotere planten. Bij vorst kunnen de planten buiten wel een beetje bescherming gebruiken om in leven te blijven. Met speciale plantenhoezen met vorstbescherming bescherm je je planten en leven ze nog lang en gelukkig. De plantenzakken zijn er in standaard modellen, maar ook in speciale modellen die gelijk je tuin opvrolijken!


Vorstgevoelige planten gaan dood bij vorst. Iedere plant is anders en de temperatuur en duur van de vorst waar ze tegen kunnen verschilt dan ook per soort. Ze veranderen hun stofwisseling en komen in een rustfase. Help uw kwetsbare planten in uw tuin de winter door met dit wintervliesafdekhoes van Nature! Wanneer het kouder wordt en vorst gaat opspelen is uw plant dankzij deze hoes goed beschermd.


Het materiaal van de beschermhoes zorgt voor een goede isolatie, maar zorgt er tevens ook voor dat water en lucht worden doorgelaten zodat de plant kan blijven. Potplanten beschermen tegen vorst is noodzakelijk als de planten vorstgevoelig zijn. Door de planten te beschermen tegen de vorst , kun je volgend jaar in het voorjaar en zomer weer genieten van prachtige en gezonde planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts