vrijdag 11 april 2014

Beste groene aanslag verwijderaar

Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras: groene aanslag. We hebben tips van de expert en luisteraars! Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending.


Je ziet groene aanslag met name op plekken waar weinig zonlicht komt. Wat moet je doen wanneer er sprake is van groene aanslag of mosvorming op tegels.

Juist als de dagen donkerder en korter worden en er veel. Maar niet elke methode werkt even goed. Hieronder vind je alle bekende en minder bekende manieren om groene aanslag te verwijderen. Mossen en algen doen het goed op schaduwrijke en vochtige plaatsen.


De schoonmaak gaat helaas niet vanzelf en dus moet je zelf aan de slag. Dat kan met groene aanslag verwijderaar van het tuincentrum, maar het kan nog veel simpeler. Laatst las ik de tip om (onbehandeld) hout met een mengsel van groene zeep, soda en warm water te boenen.

Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit. Wat ook prima werkt is natuurazijn, deze azijn is te koop bij o. Aldi en Lidl en is een prima oplossing om groene aanslag te verwijderen. Er is eerlijk gezegd geen beste methode, wij geven in eerste instantie de voorkeur aan speciale (chemische) groene aanslag reinigers. Vergelijk meer Schoonmaakmiddel aanbiedingen op Beste. Test groene aanslagverwijderaars.


Groene Aanslag verwijderen – Conclusie. De lente is weer begonnen dus tijd om de tuin weer helemaal op orde te brengen. We zien dit ook duidelijk terug op onze site. Om groene aanslag weg te krijgen, kunt u het beste azijn gebruiken. Paar dagen laten inwerken en dan zijn de algen dood.


Daarna boenen met Dasty van de Wibra, gele fles, dan is het weer blinkend schoon en voor een kwart van de prijs van HG. Gelukkig kan je er wat aan doen. Vele huishoudens gebruiken schoonmaakazijn voor het verwijderen van groene aanslag. Echter is een groene aanslag verwijderaar veel beter, want het gebruik van schoonmaakazijn is schadelijk voor het milieu en zal dit product ervoor zorgen dat de aanslag weer snel terug zal zijn.


HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei.

Beschrijving Bevochtigen van aanslag is al voldoende om alg af te laten sterven. In verdunde vorm veilig voor metalen, hout, kunststof en dakbedekkingen. De zon is je natuurlijke vriend in deze strij dus als je de mogelijkheid hebt, zorg er dan voor dat je terras zoveel mogelijk zon krijgt en dat de afwatering in orde is. Gebruik deze tips samen voor het beste resultaat.


Deze staan ook op het etiket van de fles. Mos en groene aanslag op muren, (rieten) daken, paden, terrassen, zonneschermen, ramen, bielsen, tuinmeubelen e. Wie weet is dat wat voor je als het produkt tenminste nog ergens te koop is. Helaas hebben we allemaal wel eens last van terrastegels met een vieze groene aanslag erop. Wij hebben vandaag de oplossing voor het bestrijden van deze groene aanslag voor je!


Natuurlijk kun je beter proberen om deze hardnekkige groene aanslag te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts