dinsdag 15 april 2014

Buitenkeuken bbq inbouw

Grootste assortiment van Europa. Alle buitenkeukens uit voorraad leverbaar. Stijlvolle buitenkeuken van hout! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Kies uit producten vanaf € 1395.


JavaScript seems to be disabled in your browser.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit een brede collectie inbouw bbq ’s. Door dit ruime aanbod kunnen we u altijd een model aanbieden dat past bij het meubel waarin u de barbecue wilt plaatsen. Naast onze inbouw barbecues hebben we ook veel meubels in de aanbieding voor een direct passend resultaat. Het verschil spreekt voor zich: een inbouw bbq plaats je in een zelfgemaakt buitenmeubel en een buitenkeuken gebruik je los. De vragen die je jezelf moet stellen om de beste inbouw bbq voor jou te vinden, komen dus bijna overeen met die van een buitenkeuken.


Advies voor de aanschaf van een buitenkeuken (en dus een inbouw bbq ) vind je hier. Een inbouw barbecue kopen? Bekijk snel ons assortiment!

Maak uw tuin compleet met een buitenkeuken ! Vandaag bestel morgen al bbq ’en! Wie van lekker eten houdt en graag in de buitenlucht een heerlijke maaltijd wilt bereiden, zal een inbouw bbq op zijn minst overwegen voor in de buitenkeuken. Inbouw bbq ’s die niet van een dergelijke zijbrander zijn voorzien, kunnen daar vaak wel mee uitgebreid worden.


De inbouw bbq kent een aantal verschillen. Koop je de zijbrander los, dan heeft hij een eigen gasaansluiting nodig. Het schoonmaken van je inbouw barbecue. Voor het schoonmaken van je inbouw barbecue gelden geen andere adviezen dan voor een gasbarbecue. De buitenkeuken Montana is een luxe hoekkeuken die van alle gemakken is voorzien.


De buiten keuken bestaat uit een brander gas barbecue met een extra zijbrander, een spoelbak met kraan en een extra groot werkblad en een geintegreerde snijplank. Tevens beschikt de buitenkeuken over veel opbergruimte en een aantal handige opbergrekjes. Strak en met aandacht voor u gemaakt een mooie whowe!


Buitenkeuken voor inbouw barbecue boretti grandhall egg BBQ. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. De goedkoopste buitenkeuken die je kunt maken is de simpele kast, waar je jouw platen op kunt zetten en qua apparatuur de buitenkeuken kunt afmaken.


Bij deze versie bouw je de apparatuur, tenminste via de bouwtekening, niet in. Instapmodel zonder enige vorm van inbouw.

Dit model is makkelijker en goedkoper. Geniet samen met vrienden en familie van uw buitenkeuken en het zal u aan niks ontbreken. Als basis is deze in zwart gepoedercoat staal, met als inleg steigerhout die standaard bij dit model geïmpregneerd is.


Onze buitenkeuken Maxi is een super complete buitenkeuken. Boretti Ligorio of Ibrido Top, een grandhall Maxim GTof Elite met of zonder een sideburner of een prachtige Crossray. De werkbladen zijn van natuursteen. Daarom raden we een BBQ inbouw aan, om zo je kamado in een mooie tafel of buitenkeuken te verwerken, zodat je 1 kunt genieten van mooie, zomerse BBQ momenten met vrienden en familie!


BBQ tafels zijn er in vele soorten en maten. Ons model buitenkeuken pure is een basis ombouw voor u inbouw barbecue. Door deze basis ombouw komt uw barbecue nog meer tot zijn recht, vooral met de prachtige Boretti Ligorio top.


Maar u kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om deze buitenkeuken Pure uit te rusten met de Grandhall Premium. Strak en met aandacht voor U gemaakt een mooie Whowe! Cadac Stratos Inbouw Brander BBQ.


Luxe buitenkeuken met betoncire werkblad en zijkanten. Met een buitenkeuken van Fonteyn bent u de koning te rijk. Stralende zon, een goed gedekte tafel, gezellige gasten, de geur van lekkere gegrilde groente, vlees of vis: met één van onze buitenkeukens of barbecues is uw dinertje een gegarandeerd succes. Door de Boretti of Grandhall bbq aan de zijkant te monteren ontstaat er een groot werkbla natuurlijk voorzien van mooi natuursteen.


In de kastjes is er ruimte om de gasfles op te bergen en er zijn legplanken. Deze buitenkeuken is standaard voorzien van laden en een dubbel kastje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts