donderdag 17 april 2014

Tafel steigerhout zelf maken bouwtekening

Koop nú Tafels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze tafel is gemakkelijk om te zelf te maken , ook voor beginnende doe het zelvers. De tafel is ongeveer een meter breed en iets meer dan anderhalve meter lang als je de bouwtekening en maten exact opvolgt. De tafel kun je gebruiken als tuintafel buiten op het terras, maar het model is ook heel goed geschikt om als eettafel in huis te gebruiken. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten.


Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel , tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag.


Als je alle stappen doorlopen hebt, ben je klaar!

Je hebt nu je eigen steigerhout tafel Kim gemaakt! Je kunt de tafel zowel binnen als buiten plaatsen. Wil je de tafel helemaal naar je eigen smaak maken ? Dan kun je ook de tafel pimpen door middel van een likje verf of andere decoratie! Kijk voor inspiratie op onze inspiratiepagina!


De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders. Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel. Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout.


Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken , doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal. Dat een zelf een houten tuintafel maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, bewijzen deze instructies. Als je eenmaal de planken op de juiste maat hebt afgezaag is de rest een fluitje van een cent. En zeg nou zelf , deze tafel ziet er toch helemaal niet goedkoop uit?


Voor de volledige bouwtekening en instructies klik je hier. Het tafeltje van pallethout hierboven is snel te maken van een paar reststukken steigerhout of planken van een pallet. De salontafel hieronder maak je eenvoudig zelf van steigerbuizen en steigerhout.


We hebben voor deze tafel nu complete instructies met een boodschappenlijst. Wil je graag zelf een tuinmeubel maken van steigerhout ?

En vind je het moeilijk of niet leuk om zelf te bedenken hoeveel hout je nodig hebt? Dan bieden de bouwpakketten bij Praxis uitkomst! Kies bijvoorbeeld voor een loungeset, hocker, tafel of tuinbank. De bouwpakketten bestaan uit op maat gezaagde planken, schroeven en een montagehandleiding.


Wilt u zelf een tafel maken van steigerhout ? Met deze tekeningen kunt u veel geld besparen. Klik op de bouwtekening hier rechts voor een aantal gratis voorbeelden om een eettafel te maken. Deze bouwtekening is in zes eenvoudige stappen na te maken , na een uur of zes is de tafel klaar om gebruikt te worden.


Buitenkeuken maken van steigerhout. Leuk voor buiten in de tuin of op het terras, buitenkeukens zijn heel populair. Leer hoe je een tafel maakt van steigerhout. Gratis bouwtekening met uitleg hoe je zelf een tuintafel kunt maken.


Met een paar kleine aanpassingen maak je een grotere of kleinere tafel , de werkwijze blijft hetzelfde. De keuze voor het hout is belangrijk voor hoe de tafel er uiteindelijk uit komt te zien. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden?


Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel. In dit stappenplan lees je hoe je zo’n robuuste, steigerhouten tuintafel zelf maakt en wat je hier allemaal voor nodig hebt. Oersterk en bestand tegen weer en wind.


Een tafel van steigerhout. In de bouwmarkt zijn niet alleen brede steigerhouten planken te koop, maar ook smallere ‘verbindingslatten’ van steigerhout. Dat maakt de klus een stuk eenvoudiger.


Bouwtekening voor een steigerhouten picknicktafel. Doe het zelf voorbeelden om van steigerhout of pallets een tuintafel te maken. De tafels hebben het model van klassieke picknicktafels, met onderaan de pagina een 3D bouwtekening. Goe nu je weet meer weet over het zelf maken van een houten speelkeuken, zal ik je vertellen waar je de bouwtekening direct in PDF kunt downloaden. Met een coating kun je het hout goed beschermen tegen vuil en vocht.


Natuurlijk kun je een tafel kant-en-klaar kopen. Maar je kunt hem ook gemakkelijk zelf maken. Picknicktafel Nevada: standaard picknicktafel, eenvoudig zelf te maken. Deze basic picnictafel kan worden gemaakt van tuinhout of steigerhout (steigerplanken), alle met dezelfde diktemaat.


Je hoeft niet te registreren en je maakt ook geen kans op. Je vindt hier ook websites waar liefhebbers van doe-het-zelven met elkaar praten over de mooiste creaties en het beste gereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts