woensdag 23 april 2014

Leucothoe scarletta

Geen gesjouw, lage prijzen! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Geef na het inplanten royaal water.


Het is zelfs goed om rond de planten een ondiep geultje te maken en daar de eerste weken na het planten wekelijks water in te gieten. Deze heester houdt beslist niet van tocht.

Geef dus geen kalk, maar voeg af en toe wat tuinturf toe. De rest van het jaar is het blad donkergroen maar in de lente en de zomer geniet je ook van deze druifheide als er witte bloemtrosjes aan komen. This genus of ericaceous plants includes over forty species throughout the Americas and eastern Asia.


Leucothoe wordt voornamelijk in de herfst volop aangeboden bij de. This species is native to North American and habits a range covering Virginia, Georgia and Tennessee. Het bijzondere donkerrode blad verkleurt in het voorjaar groen.


Hoe kouder het is hoe feller rood het blad wordt. Scarletta’ wordt ook vaak gebruikt als snijgroen.

Deze sierheester wordt vooral in het najaar volop aangeboden bij tuincentra, vanwege de prachtige blad verkleuringen naar rood. There are over commonly available species but a few are real standout performers. In de herfst en winter worden ze dan donkerrood. Op een zonnige plaats moet de bodem voldoende vochtig zijn. Plants prefer partial or deep shade, although will look almost metallic when grown in full sun.


Alle teksten op deze website zijn eigendom van Boomkwekerij en plantencentrum H. In het voorjaar en de zomer heeft hij frisgroen bla daarna kleurt het blad naar mooi rood in de winter. De volwassen hoogte van deze kleine heester is ca. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr. Ook als bodembedekker te gebruiken.


De bloei is echter niet de belangrijkste sierwaarde van deze heester. De groene bladeren kleuren dan wijnrood. Een Nederlandse naam heb ik hier niet voor kunnen vinden. Deze bossige plant heeft fraai groen blad dat bij het uitlopen roodgetint is.


AT State University work in tandem, along with federal, state and local governments, to form a strategic partnership called N. Cooperative Extension, which staffs local offices in all 1counties and with the Eastern Band of Cherokee Indians.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De plant is bladhoudend en zeer winterhard. Deze zijn echter niet zo opvallend.


Het groene, glanzende blad is gekruld en verkleurt in de herfst mooi roodpaars. De kleine, witte bloemetjes vallen niet erg op. Druifheide kan solitair of in een groepje aangeplant worden. They are shrubs growing to 1–m tall, either deciduous or evergreen depending on species.


Red Lips’ verkleurt rozeachtig, ‘Twisting Red’ wordt roo ‘A. See how RHS can give expert advice on growing, feeding, pruning and propagating plants.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts