donderdag 24 april 2014

Messner mpf 4500

Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen. De grote filterkap kan er eenvoudig worden afgehaald. Op zoek naar een multifunctionele pomp?


Deze vijverpomp is geschikt voor toepassingen in- en buiten de vijver in een techniekput, de pomp heeft een zeer goede vuildoorlaat door de open waaier constructie. Een duurzame kwaliteitspomp met een lange levensduur en een laag.

De duurzame Vortex waaier zorgt dat de vijverpomp ook water met vuildeeltjes tot millimeter kan verwerken. Met deze messner pomp heeft u een duurzame en degelijke vijverpomp. De pomp beschikt over een ingebouwde thermoschakelaar waardoor hij niet overbelast kan raken wanneer hij bijvoorbeeld geblokkeerd is.


Hoewel de nieuwe modellen eco-X de reeds langer bestaande MPF modellen overschaduwen, blijft deze serie nog steeds populair. Door het compacte formaat, de keuze uit diverse modellen én door de gunstige prijs, is deze pomp uiterst aantrekkelijk om aan te schaffen. Bovendien is dit systeem extreem geruisarm en heeft het slechts een frequentie van hertz. De stroomkabel is meter lang en kan gewoon op het stroomnet aangesloten worden.


Wassergärten sind Leidenschaft, Hingabe, Poesie und Selbstverwirklichung.

Wasserbilder illusionieren Harmonie und Dramatik, Stimmung oder Struktur. Messner MPF vuilwaterpomp, ook inzetbaar als fonteinpomp (extra voorfilterset gebruiken). Energiezuinig en een lange levensduur. Geschikt om droog te plaatsen. Dit model pomp is minder geschikt voor vuil water.


De Messner M pomp heeft een grote vuildoorlaat en is geschikt voor grote vijvers. De Messner Multi System MPF vijverpomp is geschikt voor een filter in een middel- tot grote vijver. De vijverpomp kunt u eventueel ook gebruiken voor watervallen of beekstromen. Het stabiele voetstuk zorgt er voor dat de vijverpomp stevig op de grond staat. Download hier gratis uw Messner Diversen handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Lange levensduur door duurzame keramische lagers en pomp-as. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Op voorraad Toevoegen aan Verlanglijst Aan vergelijken toevoegen.


Vuilwaterpomp, ook inzetbaar als fonteinpomp (extra voorfilterset gebruiken). Op werkdagen vóór 15:uur bestel volgende dag in huis. Voeg toe om te vergelijken.

Met de handgreep is de vijverpomp bovendien gemakkelijk te verplaatsen. Messner vijverpomp serie MPF Multifunctionele pomp, inzetbaar als fonteinpomp, vuilwaterpomp, watervalpomp etc. Duurzame kwaliteitspomp met een lange levensduur en een laag energieverbruik door speciale splijtbusmotor.


Wordt geleverd zonder sproeier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts