dinsdag 8 april 2014

Dekzeil zwembad intex

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze zwembadafdekkingen! Zwembadafdekking nu al vanaf €99. Meer geluksmomentjes buiten!


Heeft u een speciale afmeting zwembad ? Neem dan contact op voor een Intex afdekzeil op maat.

Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk ( intex ) zwembad deze geschikt is. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad.


Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Snel in huis Veelal gratis verzonden.

Afdekzeil zwembad nú met korting! Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Met een afdekzeil over uw zwembad houdt u bladeren, insecten en vuil op een eenvoudige manier uit het zwembadwater.


Dit speciale afdekzeil van Intex is speciaal gemaakt voor het rechthoekige zwembad van 3xmeter van Intex. Het sluit daarom perfect aan! Dit zeil heeft een overlap, welke voorzien is van een stevig kunststof touw.


U beschermt ook de liners tegen schadelijke UV-straling, voorkomt de vorming van algen en met dergelijke beschermhoezen blijft uw zwemwater beter op temperatuur. Het afdekzeil is dan groter dan het zwembad , maar met de touwtjes van afdekzeil kan het afdekzeil toch aan dit zwembad bevestigd worden. Hierdoor krijgt u geen vuil in uw zwembad. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bestel uw Intex PureSpa accessoires makkelijk en snel bij zwembad direct. Gratis verzending va € 7-. Het zeil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en schermt het zwembad af van licht. Zo vermindert de kans op algengroei aanzienlijk.


Elk zeil is voorzien van een waterdoorlatend gaas om regen en smeltende sneeuw door te laten zonder dat het zeil doorhangt. Het zeil helpt uw zwembad om de strenge winters te overleven. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking.

Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water. U plaatst dit Intex afdekzeil direct op het water van uw zwembad. Het isolerende afdekzeil heeft een doorsnede van ca. Aan de zijkant blijft ruimte open, zodat het water kan ademen.


Intex zwembaden met een afmeting van 4cm. In dit Intex afdekzeil zitten kleine gaten om te zorgen dat het water blijft ademenen. U wilt natuurlijk dat uw zwembad mooi schoon blijft! Het zwembad blijft ‘s nachts lekker warm met de Intex Solarzeil. Dit afdekzeil zorgt daarvoor.


Ook warmt de solarzeil het zwembad op. Tijdens warme dagen kan dit al snel oplopen tot enkele graden. Het grondzeil zorgt voor een extra laag tussen het zwembad en de ondergrond.


Dit komt het zwembad natuurlijk alleen maar ten goede. Wist je trouwens de van het warmteverlies van het zwembadwater gebeurd aan het oppervlakte? Om uw noppenzeil goed te kunnen stallen boven het zwembad , biedt een haspel uitkomst.


U vindt bij ons zeilhaspels met uitschuifbare aluminium stangen, zodat deze geschikt zijn voor zwembaden van verschillende grootte. Met deze handige haspel kunt u uw noppenzeil eenvoudig over het zwembad plaatsen. Uw zwembad blijft gegarandeerd schoon met dit afdekzeil.


Uw bad wordt met dit afdekzeil beschermt tegen bladeren en al het ander mogelijke vuil. Het water kan blijven ademen door dat er in het afdekzeil kleine gaatjes zitten. Eveneens zorgt dit ervoor. Maak je zwembad compleet met de juiste zwembad accessoires.


Denk maar eens aan een afdekzeil voor je zwembad , een zwembadtrap of een zwembadstofzuiger. Praxis heeft nog veel meer nuttige zwembad accessoires voor je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts