dinsdag 22 april 2014

Metalen fitting

Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Bestel nú uw Lampen en Accessoires. Uw Product is Altijd op Voorraad!


Richt je interieur in met exclusieve en trendy lampen. Tijdelijk korting op Fittings. Bekijk nú deze aanbieding! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Zo gek nog niet of je kunt het bij ons vinden. Gedraaid of ron effen of multicolor, neon of pastel, glitter of natuurlijk lampsnoer. Als je hieronder onze collectie bekijkt, begrijp je precies wat we bedoelen. Kies jouw metalen fitting hieronder.


Metaal fitting messing emade in germany, met draad mantel, aardklem, metaalnippel m1 borgschroef. Het minimum te bestellen aantal is 5. Past een koperen fitting goed bij jouw interieur? Of heb je wel eens gedacht aan een fitting in de kleur brons, goud of chroom? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een metalen fitting in een mooie basiskleur, zoals zwart, wit of grijs. Ook valt er genoeg te kiezen als het gaat om functionaliteit en uitstraling.


Deze kit past perfect bij de metalen plafondkappen met luxe- of design trekontlaster. Deze zwarte metalen fittinghouder kit (incl. Efitting ) zorgt voor een perfecte afwerking in moderne en vintage omgevingen.


Metalen fitting

De bijpassende cylindrische trekontlaster maakt het geheel nog net iets eleganter. Prachtige metalen fittingen. Dankzij de twee afdraaibare ringen kan deze ook gebruikt worden met een lampenkap of andere Eproducten. Stel zelf je hanglamp samen en kies voor deze koperen metalen fitting als belangrijke schakel tussen snoer. Een mooie decoratieve fitting met een rood koperen afwerking.


Deze fitting geeft uw lamp een unieke look en is perfect te combineren met onze rood koperen trekontlaster en ons rood koper omsponnen snoer. Het liefst worden de koperen en metalen buizen achter de wanden verwerkt. Mocht u toch een knel fitting willen kopen voor een metalen buis die wél binnen het zicht ligt, dan is het handig om een van de diverse opties te kopen, zoals een knel sok, een knel met buitendraad of binnendraa eindstop of muurplaat.


Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Geschikt voor E(oftwel grote) gloeilampen.


De fitting heeft aan de buitenzijde schroefdraad (zogenaamd buitendraad). De kleine ronde opening aan de bovenzijde bevat Mschroefdraad (zogenaamd binnendraad). Het witte gedeelte op de vierde foto is van porselein.


Een metalen vermessingde lamphouder met een grote Efitting. U kunt deze eenvoudig online bij ons bestellen. Dan kunt u rekenen op een speciale aanbieding. Wij zorgen bij iedere bestelling voor een vlotte verwerking, zodat u uw fittingen snel in huis heeft. Met deze prachtige metalen fittinghouder met een Efitting kun je in een handomdraai de mooiste snoerlampen maken die in elk interieur toe te passen zijn.


Door deze site te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Fittingen in allerlei kleuren: je vindt ze hier. Van kleine fittingen tot grote fittingen en van verloopfittingen tot messing fittingen. Wat je stijl ook is, hier vind je de fitting die erbij past. Metalen Fittingen koop je eenvoudig online bij bol.


Metalen fitting

Van strakke fitting tot een stoere retro Efitting , er zijn legio mogelijkheden. Wil je een stoere betonnen fitting , een strakke zwarte metalen fitting of juist een retro-look fitting in brons, goud of chroom voor je lamp? Wij leveren RVS in bijna alle afmetingen buis, lasfittingen, flenzen, draadfittingen, kogelafsluiters prompt uit voorraad of in overleg.


Een fitting is een middel dat gebruikt wordt om onderdelen aan elkaar te bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts