vrijdag 18 april 2014

Elektrische vliegenmepper blokker

Deze elektrische vliegenmepper doodt vliegen, muggen en andere vliegende insecten na contact met het metalen rooster. Elektrische vliegenmepper doodt vliegende insecten door middel van elektrocutie bij aanraking. Deze vliegenmepper beschikt niet over een beschermrooster en doodt zo makkelijker grotere vliegen insecten zoals wespen.


Vliegenmepper elektrisch - De muggenjacht in het holst van de nacht is nog nooit zo makkelijk geweest met deze elektrische vliegenmepper. De insecten hoeven alleen maar tegen het metalen rooster te vliegen om een elektrische schok te krijgen. Dankzij het lage uitgangsvermogen is het niet schadelijk voor mensen. Honden Katten Nagels Elektrisch Vijlapparaat Een nieuwe en snelle manier om de nagels van je hond of kat bij te werken. Met dit elektrisch vijlapparaat worden de nagels afgerond en gla zonder rommel.


Het vijlen is pijnloos voor je hond of kat, het vijlapparaat maakt een zacht geluid dat je huisdier niet afschrikt. De elektrische vliegenmepper werkt op AA. Deze pagina toont je informatie over deze promotie.


Elektrische vliegenmepper blokker

Deze zomer veel last gehad van muggen op de slaapkamer. Elke dag weer tot diep in de nacht muggen dood slaan. Veel vieze plekken op de muren hierdoor. Met deze elektrische vliegenmepper zijn de plekken op de muren in ieder geval voorbij. Dit is misschien wel de bekendste methode om vliegen te doden: de elektrische vliegenmepper.


Een vliegenmepper lijkt wat op een tennisracket doordat het oppervlak plat is en vele uitsparingen heeft. Vliegen kunnen echter binnen een tijdsspanne van 2milliseconden op de vliegenmepper reageren door weg te vliegen. Met deze vliegenmepper bent u alle vliegende insecten te snel af.


Elektrische vliegenmepper blokker

Wordt geleverd in diversen kleuren. Dood muggen en andere vervelende vliegende insecten met deze elektrische vliegenmepper van HG. Bij aanraking met het rooster worden de insecten direct gedood. Je hoeft nooit meer aan te rommelen met batterijen want deze vliegenmepper laad je gewoon op in het stopcontact!


Geschreven bij Foetsie elektrische vliegenmepper geel. Een stevige vliegenmepper die fel elektrisch stroom afgeeft en dus effectief de vliegen te lijf gaat:-)! Elektische vliegenmepper om op een effectieve en hygienische wijze van insecten af te komen. De electrische vliegenmepper voorkomt vieze vlekken of plat geslagen insecten. Het insect wordt geëlektrocuteerd zodat het heel blijft en netjes afgevoerd kan worden.


De reukloze verdelger bevat geen giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. De vliegenmepper is de beste oplossing om snel af te rekenen met vliegende insecten, zoals vliegen en wespen. Met het statische veld dat de mepper rond het buitenste net creëert, worden insecten gelokt. Dit product kopen vliegenvangers. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch.


Met de HGX elektrische vliegenmepper kom je op een snelle en schone manier van vliegen, muggen of wespen af. De insecten worden geëlektrocuteerd en onmiddellijk gedood dus heb je geen last van vieze vlekken. Dit keer kijken we hoe een elektrische vliegenmepper werkt. Hoe maakt de vliegenmepper van de gelijkstroom uit twee AA-batterijen een wisselstroom?


Elektrische vliegenmepper blokker

De HG elektrische vliegenmepper is de oplossing om op een snelle en schone manier van hinderlijke vliegende insecten af te komen. De HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is dé oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. Die doen het wel maar niet bij vliegen, wel bij muggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts