maandag 14 april 2014

Bosch ahs 70 34

Bekijk ons uitgebreide Bosch assortiment. Specialistisch advies nodig? Bosch Accuschroevendraaier IXO V V Ah. Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie.


Kies uit producten vanaf € 675. Door het geringe gewicht (slechts kilo) is de heggenschaar zeer goed te bedienen. De heggenschaar is voorzien van een 7Watt motor zodat je uitermate krachtig kan snoeien. Hij is licht van gewicht en voorzien van ergonomische grepen zodat je hem ook wat gemakkelijker boven je macht hanteert.


Daarnaast zijn alle handgrepen voorzien van een softgrip. De machine is zo ergonomisch in gebruik dat het een ARG-certificaat heeft voor rugvriendelijkheid. Dankzij de geoptimaliseerde gewichtsverdeling is het gemakkelijk te hanteren. Een lichte, elektrische heggenschaar die makkelijk in het gebruik is. Dankzij de kleine afmetingen zijn deze heggenschaar minder zwaar dan vergelijkbare heggenscharen.


Naast kracht beschikt de heggenschaar ook over een zeer lang zwaard van centimeter en een mesafstand van mm. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Dat maakt deze 7watt elektrische heggenschaar dan ook de ideale tool wanneer je de grovere heg te lijf wilt gaan. Voor een goed beeld van deze Heggenschaar zijn meer. Prijs € 18prijs volgen.


Bosch ahs 70 34

Thanks to its improved weight distribution the device is easy to handle. A see-through hand guar softgrip rear handle and multi-position front handle ensure a more comfortable cutting experience. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Objecten in zoekresultaten.


Bij Toolnation vindt u een ruim assortiment Bosch heggenscharen. Met een Bosch heggenschaar worden uw snoeiwerkzaamheden gemakkelijker dan ooit. Bestel nu eenvoudig online uw Bosch heggenschaar en profiteer van de voordelen die Toolnation u biedt.


Bosch ahs 70 34

De machine is so ergonomsich in gebruik dat het een ARG-certificaat heeft voor rugvriendelijkheid. Free delivery on eligible orders of £or more. Door de ergonomische handgrepen, is het werken met deze heggenschaar eenvoudig vol te houden. Sie schneidet Hecken mit 7Watt Leistung bei einem Drehmoment von Nm, die laserstrahlgeschnittenen und diamantgeschliffenen Messer kürzen damit auch schwierige Pflanzen bis mm Durchmesser spielend. It is also known as The Big Daddy of Bosch hedge cutters.


Bestel je Bosch Heggenschaar onderdelen en accessoires onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. But were we happy with the quality of the cut? Deze elektrische heggenschaar met een meslengte van centimeter is het krachtigste model uit de AHS -serie van Bosch. Vergeleken met zijn voorganger is hij lichter, waardoor u kunt snoeien zonder dat uw armen moe worden.


Dankzij de verbeterde verdeling van het gewicht is de schaar moeiteloos te hanteren en kan je comfortabel snoeien. Met de zaagfunctie aan het zwaarduiteinde kunnen takken met een dikte van max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts