vrijdag 18 april 2014

Steinernema feltiae kopen

Bestel Steinernema Feltiae eenvoudig en snel via royalbrinkman. Wij reageren binnen uur. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Om het afsterven van je kamerplant te vermijden en verlost te zijn van deze plaag, bestrijd je ze best met aaltjes. Insectparasitaire nematoden (ook wel aaltjes genoemd – niet te verwarren met schadelijk plantparasitaire aaltjes) zijn microscopisch kleine aaltjes die in symbiose leven met een bacterie. Het aaltje dringt de larve binnen en scheidt een bacterie af.


De larve wordt ziek en dient vervolgens als voedsel voor het aaltje. De larve zal verslijmen waardoor deze niet goed meer terug te vinden is. De dosering is 5-miljoen aaltjes per m². De aaltjes zijn dan 5-mm lang en niet zichtbaar met het blote oog.


Andere stadia ontwikkelen zich in de gastheer. Door Steinernema geïnfecteerde varenrouwmuglarven worden ondoorzichtig witgeel van kleur. Gratis verzending vanaf euro. Steinernema feltiae Uiterlijk: het product ENTONEM bevat insectparasitaire nematoden in het 3e larvale stadium. Bestrijd onkrui groene aanslag, insecten, ongedierte en meer O. Larven van de varenrouwmug (Bradysia spp.) Larven van de champignonmug (Lycoriella spp.) Adulten en poppen van de californische trips (Frankliniella occidentalis) Larven van de mineervlieg (Liriomyza spp.) Larven van de langpootmug (emelten) Welke voordelen biedt Steinernema -System?


Hoe werken de aaltjes tegen larven varenrouwmug? Ontdek ons ruim aanbod biologische bestrijdingen. Aaltjes of nematoden zijn microscopische kleine wormpjes die vele plaaginsecten bestrijden zoals slakken, engerlingen, mieren, emelten, varenrouwmuglarven,.


Steinernema feltiae kopen

Rouwvlieglarven kunnen een ware plaag vormen in allerlei gewassen. Kom meer te weten over de levenscyclus en schadebeelden van varenrouwmuggen (Bradysia paupera en Lycoriella ingenua). Bekijk hoe u varenrouwmuggen kunt bestrijden.


De meest effectieve vorm van biologische bestrijding van de varenrouwmug is door middel van een aaltjes. De Steinernema Feltiae zijn werkzame nematoden die de rouwvliegjes parasiteren. Deze vorm van bestrijding is niet schadelijk voor mensen en andere dieren in de omgeving. Biologische bestrijding Agricolle bestellen Oplossing tegen bladluis Biopol Plantgezondheid Hommels in kas Doos hommels kopen Webshop. Door het wegvallen van chemische middelen is de biologische bestrijding standaard op bedrijven met insekten problemen.


Steinernema feltiae kopen

Zijn via het internet vast wel ergens te bestellen. Kostenlose Lieferung durch Amazon schon ab 29€. Emelten zijn te bestrijden met het insectparasitaire aaltje (nematode) Steinernema spp. Welk type aaltje ingezet wordt is afhankelijk van de bodemtemperatuur op het moment van inzetten.


De houdbaarheid is weken, mits de enveloppen in het donker, bij een temperatuur van ºC tot 6ºC worden bewaard. Op het moment dat zij in de grond zijn uitgezet gaan ze zelfstandig op zoek naar emelten. De nematoden dringen de emelten in en scheiden een bacterie af die de emelten doden. Rood met Zwarte Stippen is dé webshop voor natuurlijke bladluis en slakken bestrijding.


Steinernema feltiae kopen

Et voilà een ecologisch verantwoorde methode en goedkoper dan nematoden kopen via internet. Ik heb gelijk de actie uitgevoer zie de foto’s. Nemasys F is een biologisch product ter bestrijding van trips, mineervlieg en varenrouwmug (Sciara). De insecten parasitaire aaltjes kunnen zowel op het gewas als in de bodem worden toegepast. Wanneer men de behandeling met de nematoden Steinernema spp uitstelt tot de varenrouwmug zich in de planten gevestigd heeft, zal het tot weken duren voordat het aantal volwassen muggen aanzienlijk zal verminderen.


Brimex natuurlijke milieuvriendelijke producten. Kwaliteitsproducten voor de professionele tuinbouw, hoveniers, tuincentra, particuliere (moes)tuin liefhebber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts