woensdag 9 april 2014

Boorhamer praxis

Specialistisch advies nodig? Traploos slag- en toerentalbesturing voor aan het materiaal aangepast werken. Vind pneumatische boorhamer als je nu zoekt.


Voor de intensieve klusser heeft Praxis boorhamers van bekende kwaliteitsmerken. Het Bosch SDS-plussysteem vergemakkelijkt werk dat bestaat uit wisselend boren, schroeven, beitelen en hamerboren. Grote keuze boorhamers bij Praxis.

Je kunt heel eenvoudig online het aanbod boorhamers van Praxis doornemen. Het verticale design zorgt voor een compacte machine zonder krachtverlies. Met deze krachtige boorhamer van Bosch kun je moeiteloos boren in het hardste beton: minder trillingen en geluid door het Bosch hamermechanisme en krachtige 550W motor met pneumatisch slagmechanisme.


Voldoet als handige sloophamer in combinatie met de meegeleverde, passende beitels. Bij GAMMA kun je de boorhamer kopen die bij je klus past. We hebben niet alleen boren van de beste merken in verschillende varianten voor je.


We helpen je ook nog eens verder met klusadvies van GAMMA. Zodat je perfect weet hoe je het beste je boorhamer kunt inzetten voor je klus. Bekijk ons assortiment direct online.

Mannesmann boorhamer met SDS-plus booropname in een kunststof bewaarkoffer. De boorhamer heeft functies: boren, klopboren en beitelen. Dit in combinatie met het lichte gewicht van maar 2kg en de lage prijs maken deze boorhamer nummer van deze lijst. Niet alleen accuboormachines, maar ook klopboormachines, boorhamers , hak- en breekhamers, Slagmoeraanzetters, kolomboormachines en natuurlijk alle bitjes en boortjes die je nodig hebt. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ze allemaal bij elkaar.


Morgen al in huis vanaf €98. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan boorhamers van grote merken zoals Bosch boorhamers en Makita boorhamers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Waarvoor gebruik je de boorhamer.


Een boorhamer is een krachtige machine met een aantal grote voordelen. Worx- boorhamers werken met een pneumatisch boorwerk en zijn daarmee ideaal voor veeleisende boorwerkzaamheden. Ze ondersteunen u bij alle zware werkzaamheden en zijn uiterst geschikt voor het boren in harde materialen als steen en beton. Daarnaast kunnen sommige boorhamers ook gebruikt worden om te breken en beitelen wanneer ze beschikken over een draaistop.


De GAMMA boorhamer is met 1. Uiteraard kunt u ook gaten boren in steen, hout en metaal, want het hamermechanisme is gemakkelijk uit te schakelen. Die vergelijking gaat niet helemaal op, gezien de boorhamer beschikt over een sterke hamerfunctie en daarom over het algemeen wordt beschouwd als de ideale machine om door hard gesteente zoals beton te boren. Geïnteresseerd in een elektrische boorhamer ? Voor het zware tot zeer zware boorwerk zijn boorhamers en klopboormachines geschikt.


De krachtpatsers kun je gebruiken als je een muurdecoratie wilt ophangen aan een betonnen muur.

Daarnaast kun je de boorhamers ook gebruiken als je nieuwe tegels wilt zetten in de badkamer en de oude tegels eruit wilt beitelen. Boorhamers zijn leverbaar met een SDS-Plus of een SDS-Max aansluiting. ToolMax heeft een breed assortiment aan boorhamers te koop van merken als Bosch Blauw, Makita, DeWalt en.


R Force , speciale universele S2S boor SDS. Met een unieke Multi-Cutter kop, deze speciaal ontworpen drie-dimensionale kop heeft een gepatenteerde snijhoek in Y-vormen zorgt voor een snellere afvoer van het boormeel metmaar liefst ten opzichte van concurrerende boren. Anders dan bij een klopboormachine is een boorhamer uitgerust met een elektropneumatisch hamerwerk. Binnen in de machine zorgt luchtverplaatsing tussen een zuiger en slagpin voor schokgolven in de boor of beitel. Van boorhamer tot combihamer, van breekhamer tot klopboormachine.


ToolsXL heeft het allemaal. Het bestellen van een boorhamer of ander gereedschap werkt heel simpel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts