maandag 7 april 2014

Schuimspaan gaas

Gaas van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle formaten gaas online. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist.


Schuimspaan gaas

Schuimspanen Direct Uit Voorraad Leverbaar. Kies uit producten vanaf € 95. Een schuimspaan is dus een manusje van alles en onmisbaar in de keuken. De modellen van Horeca world Omdat men in de horeca grote en kleine hoeveelheden kookt hebben wij schuimspanen met een diameter van tot cm. De rvs schuimspaan is voorzien van een extra brede rand en fijn gaas net.


De schuimspaan heeft een diameter van cm. Het assortiment van Horeca Products bestaat uit meer dan 10. Beschikbaar in verschillende soorten en maten. Met deze schuimspaan lekken vet of vloeistoffen heel snel uit.


Wordt geleverd binnen: - werkdagen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door. Geen aanbiedingen geplaatst.


Deze schuimspaan is uit de Steel collectie van het merk Scanpan. De kop is hittebestendig, wat betekent dat u vrijwel meteen uit de pan kunt gaan afgieten. Haal vandaag nog gaasje in huis. Vind EHBO-producten online. Altijd de beste deal voor jou.


Schuimspaan gaas

Al jaar de grootste in de kop van Noord-Holland! Het zeefgedeelte bestaat uit een fijn gaas , waardoor er minder water aan de schuimspaan blijft kleven. Door het oog aan de handgreep is de schuimspaan na gebruik op te hangen. Gebruik de schuimspaan voor het afschuimen van soepen of het uit het vocht halen van gekookte producten. Bent u opzoek naar Serveertang Buffet?


Vergelijk gastro m schuimspaan. Frituur benodigdheden Frituren, het lijkt eenvoudig, maar JIP weet dat er heel wat bij komt kijken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Schuimspaan gaas

Vogue RVS schuimspaan cmDeze RVS schuimspaan is stevig en betrouwbaar en perfect om voedsel uit heet water of hete olie te scheppen. De lange steel zorgt dat u uw. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Leg de mal voor de trechters dusdanig op het gaas dat je er twee trechters uit kunt knippen en nog wat gaas overhoudt voor twee kleine antiontspanningcilinders en een aasdoos.


Buig de uitgeknipte halve cirkels zodanig dat een er trechter ontstaat. Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele keuken: keukengerei zoals pannen en messen en diverse accessoires zoals de horeca zeef. Ook voor uw winkelschepjes, horeca vergiet, trechters en schuimspanen gaat u naar HorecaRama.


Bekijk het ruime aanbod aan horeca zeven en andere keukenbenodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts