woensdag 2 april 2014

Tuinbeurs nl

Hét kennis- en contactmoment voor de groene branche in Hardenberg. De beste prijzen tuinhuisjes online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, we heten u van harte welkom in onze grote overdekte showroom in Emmen.

Hier kunt u inspiratie opdoen met alle opgestelde blokhutten, tuinhuizen en overkappingen. Onze vakkundige adviseurs laten u graag de mogelijkheden. Beleef dé start van het tuinseizoen.


Hier vind je volop inspiratie voor je eigen tuin. De tuinbeurs is terug van weggeweest in Doetinchem. Voorheen hebben we fantastische beurzen gehad in de SSP hal, maar nu in Doetinchem!


Maar liefst 1deelnemers kunnen zich melden.

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Afgelopen zondag zijn we geweest.


Bezoek een bekende tuinbeurs , tuinfair of tuinmarkt in Nederland Vanaf februari worden er op veel locaties tuinbeurzen georganiseerd. Droom je van een een uniek en stijlvol interieur? Hou je van outdoor lifestyle? Wil je meer sfeer creëren in en rond jouw woning?


Ruim honderd specialisten presenteren zich op de bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. Komt u naar de 21e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? Aanvankelijk hadden we gepland om insectenhotels te maken maar dat wordt vervangen door het starten met een eigen moestuin! Nog actiever en nog leuker! Gardenista is hét leukste tuinevenement van Nederland.


Oa workshops, tips en advies van experts. De kracht van het TREx evenement is dat het op maat gesneden is voor en door tuincentrum-mensen! Tuinhuisjes vanaf € 2I.


In tegenstelling tot de grote Europese beurzen kun je hier heel.

Je vindt hier compleet aangelegde tuinen, tuinmachines, tuinmeubelen en alles wat er zich op tuingebied afspeelt. Bij een duurzame tuin denk je al snel aan een tuin die goed is voor het milieu. Maar in werkelijkheid is een duurzame tuin een tuin waar de natuurlijk de ruimte krijgt. Kijk snel wat er de komende tijd op het programma staat! Meld uw tuinevenement gratis aan voor onze tuinagenda.


Vergelijk alle tuinhuisjes online. Reserveer kaarten met korting. Dit openlucht-tuinevenement is buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten. Als hovenier in hart en nieren laten we ons dan ook graag zien op de huis en tuinbeurs in het WTC Expo te Leeuwarden. Hier inspireren wij u graag over alle mogelijkheden om van uw tuin (thuis of werk) een echte beleving te maken.


Deze editie van de grootste tuinbeurs ter wereld vindt plaats van 1-september. De nieuwste technische innovaties, frisse designs en wereldwijde trends worden tentoongesteld op deze locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts