donderdag 24 april 2014

Kerstboom planten in tuin

Koop nu je kerstboom bij GAMMA. Online bestellen = razendsnel in huis! Gratis bezorging vanaf €50! Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more!


Nature Scientific reports: making plant biology research accessible to all.

Kom nu nog meer in de kerststemming. Vergelijk snel en gemakkelijk kerstbomen en haal de kerst in huis. Wil je je kerstboom in de tuin planten ? Ook dan zijn er handige tips waar je aan moet denken. Voordat je de boom in de tuin zet, bedenk dan eerst dat deze wel tientallen meters hoog kan worden.


Daar staat tegenover dat de meeste niet heel snel groeien en nog wel een paar jaar als kerstboom kunnen dienen. Ik heb goede ervaring met het herplanten van een kerstboom.

Ik ben momenteel aan het 6e jaar bezig met dezelfde boom. Ik ga als volgt te werk: Hoe kerstboom planten. Verwijder de pot en het gaasnet van de kluit. Let er hierbij op dat je de wortels niet beschadigd. Maak een diep en groot plantgat op een geschikte plek in de tuin.


Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. Zoals velen hebben wij bij ons thuis ook een gezellige kerstboom gezet.


Wij hebben deze keer geopteerd voor een Nordmann kerstboom met kluit. Maar wat dien ik allemaal daarvoor te doen om de boom in de beste conditie te houden. De kerstboom voelt zich het beste in een ruim gat in de gron gevuld met goede tuingrond zónder mest. Ook als de boom in de tuin staat moet je de boom goed blijven verzorgen.


Geef de boom veel water, zowel net na het planten als in de warmere periodes, want ook in de tuin verbruikt de kerstboom veel water. Het is deze beleving die het de moeite waard maakt een spar in de tuin aan te planten. Voor de mensen die geen tuin hebben en in een appartement of flat wonen nog even het volgende: Je kan in januari je kerstboom , als die niet te groot is, ergens in een stukje gemeenteplantsoen planten.


Dat kan ook een stukje groen zijn naast het flatgebouw.

Een echte kerstboom heeft die heerlijke dennengeur voor dat nostalgische kerstgevoel. Bij Intratuin vind je alle populaire soorten kerstbomen, zoals de nordmann, blauwspar en de fijnspar, met kluit of met een gezaagde stam. Met de juiste verzorging, kan deze boom overleven in de tuin en heb je de milieubewustste oplossing gevonden.


Hoe een kerstboom planten in de tuin ? Er zijn een paar belangrijke factoren waarmee men moet rekening houden bij het planten van een kerstbooWanneer je een kerstboom aanschaft met kluit, zorg ervoor dat deze zo groot mogelijk is. De onderste takken van een volwassen boom worden bruin en sterven af. Bedenk ook dat de kerstboom , als hij in leven blijft uitgroeit tot een woudreus van tientallen meters hoog. Als u zo nodig een kerstboom in de tuin wilt planten kies er dan een die ook in volwassenheid tot aan de grond met groene takken bekleed blijf.


Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Ervaar het verschil met NuBuiten! Bekijk alles met kerstbomen! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Een kerstboom in de tuin is gezellig en handig! Volgend jaar kun je hem namelijk weer gebruiken als kerstboom binnen, als die dan niet te groot is geworden. Want bedenk wel dat een spar tientallen meters hoog kan worden. Gelukkig groeien kerstbomen niet zo snel.


Let op: plant de spar alleen als het niet vriest. Als u een kerstboom in de tuin wilt planten ,dan is het raadzaam om bij het uitzoeken van de boom erop te letten dat deze een stevige en grote kluit heeft. Bij het planten in het voorjaar is het belangrijk dat de kerstboom voldoende water krijgt.


De Omorika heeft door de vaak fijnere wortels de grootste kans om te overleven. Wij kunnen uw tuinplan invullen met hagen, (fruit) bomen, heesters, leibomen en vaste planten. De meest gangbare planten en bomen hebben wij op voorraad. Wilt u een specifieke beplanting die wij niet op de kwekerij hebben staan dan kunnen wij die uiteraard ook leveren.


En handig, als u bestelt bij Directplant kan uw alternatieve of traditionele kerstboom bij u worden thuisbezorgd. Kom origineel voor de dag met een net wat andere kerstboom dan anders! Deze bomen zijn eigenlijk bestemd voor in de tuin , maar kunt u ook (tijdelijk) binnen zetten. Kenmerkend voor deze boom is de willekeurige vorm.


Elke boom is anders en daardoor bijzonder! Een andere kerstboom die in veel huiskamers staat, is de Nordman. Deze kerstboom is meer symmetrisch van vorm. Bomen, zie onze aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts