vrijdag 25 april 2014

Kleine muurkas

Vergelijk voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 845. Dan biedt muurkas uitkomst. Het grote voordeel van een muurkas is dat u geen vrije ruimte hoeft te zoeken voor uw hobbykas, maar dat deze zo tegen een muur aan kan worden gebouwd. Denk dus niet ik heb een kleine tuin, dakterras of een balkon, muurkassen maken ook het kweken op de wat kleinere plekken mogelijk.


Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken.

Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl? De muurkas is perfect in de kleine tuin, op het balkon of aan de rand van het terras en neemt minimale ruimte in beslag. De Wallgarden muurkas onderscheid zich door de mogelijkheden in afdichting en is voorzien van tuindersglas. Vind je op fonQ Gratis verzending vanaf € Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie!


Het zelf kweken van groenten, bloemen en planten in een muurkas is een zeer populaire en aangename tijdsbesteding die u veel plezier en voldoening geeft. De polycarbonaat muurkassen van Gardenmeister passen eigenlijk overal en zijn ideaal voor hobbykwekers met wat minder ruimte voor een tuinkas. Met een muurkas heeft u meerdere.


Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is tot maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken).

De muurkas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Geen ruimte voor een hele kas? Neem dan een muurkas van Welkoop.


De afmetingen van de muurkassen verschillen van tot vierkante meter. In vrijwel iedere tuin pas dus wel een kas. Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Ruime keuze aan blokhutten en kassen.


Kom langs in onze showroom! Plaats een muurkas alleen tegen een stabiele (stenen) muur en niet tegen een schutting. In deze overdekte kassen zijn de jonge plantjes goed beschermd tegen allerlei weerinvloeden, zoals win regen en vorst. Steeds meer mensen plaatsen daarom een kas in hun tuin.


Wil jij ook een eigen exemplaar? Of u een vergunning nodig heeft voor uw tuinkas hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Als de kas hoger is dan 3centimeter, dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen.


In veel gevallen gaat het dan om een hobbykas of grote muurkas. Voor een kleine broeikas heeft u geen vergunning nodig. De kast beschermd kleine tomatenplanten en andere gevoelige De Nature muurkas met bodemframe.


Heeft u niet de ruimte voor een vrijstaande kas ARTERRA muurkas voor de kleine ruimte is de oplossing.

De kas kan gebruikt worden om allerlei soorten groenten of vruchten in te telen, maar ook om plantjes in te kweken. Een muurkas is multifunctioneel. Tijdens de koude wintermaanden biedt de muurkas ook uitkomst voor kuipplanten. De planten hebben bescherming tegen de vorst en kunnen in het voorjaar weer prachtig buiten staan. Laagste prijsgarantie tuinkassen dagen bedenktijd op uw tuinkas voor 21.


Wilt u een kleine kweekkas kopen? Dan vind je bij de hobbykassen een mooie en budgetvriendelijke variant uit de Urban serie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts