dinsdag 29 april 2014

Coniferen kwekerij limburg

Coniferen kwekerij limburg

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan. Levensboom voor veel privacy.


Wij bieden de meest kwalitatieve coniferen tegen de laagst mogelijke prijs. De coniferen die je bij ons kunt krijgen worden veel in Nederland verkocht. De kwekerij heeft inmiddels een omvang van ca. Door de jaren heen is het bedrijf gespecialiseerd in een groot sortiment coniferen welke hoofdzakelijk op eigen kwekerij worden vermeerderd. Limburg kent een grote verscheidenheid aan grondsoorten, onder andere löss en zand.


De bodem in Limburg is zeer geschikt voor coniferen. Ruime keus coniferen bij boomkwekerij Maas. Boomkwekerij Maas uit Budel (gelegen op de grens van Brabant en Limburg ) heeft een ruim aanbod aan coniferen. De boomkwekerij is sinds jaar en dag een vertrouwd adres in de regio. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.


Naast een coniferen kwekerij vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, webshop en postorder, bloemist. Coniferen kwekerij Limburg op Telefoonboek. Uiteraard vele malen goedkoper dan bij een tuincentrum. Wij hebben als kwekerij ruim jaar ervaring in het kweken van. Tuincentrum Rasberg beschikt over een eigen kwekerij van maar liefst hectare groot.


In deze boomkwekerij vind u diverse soorten haagplanten en coniferen in allerlei maten. Voorbeelden hiervan zijn de Taxus, Thuja, Laurier en Photinia. Bent u op zoek naar een specifieke plant, struik of boom? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Coniferen kwekerij limburg

Ook coniferenhaag inplanten. Landelijk bezorgen, Grote maat. Sommige coniferen worden haagconiferen genoemd. Ze worden zo genoemd omdat deze coniferen zeer geschikt zijn om naast elkaar te staan en als haag te laten knippen. U kunt verschillende soorten Haagconiferen kopen en laten bezorgen: de Thuja occ Brabant, Thuja occ Smaragd en de leylandii zijn de meest verkochte soorten.


Welkom bij Marnis kwekerij Limburg. U kijkt uit uw raam naar buiten en ziet hoe de tuin is afgebakend met een mooie, volle haag. Dit is het ideale plaatje. Zijn grote voorliefde waren fruitbomen en de vele variaties daarin. Later werden het ook laanbomen en siergewassen.


Coniferen kwekerij limburg

Grote fruittelers uit Zuid- Limburg waren vaste klanten. Wij leveren aan groothandel, hovenier, tuincentra, collega boomkwekers en particulieren, tegen betaalbare prijzen. De samenstelling van deze grond zorgt ervoor dat het bodemklimaat optimaal is voor de coniferen. Wat betreft het snoeien is het verstandig vóór juni en nog een keer in september te snoeien. Snoei alleen in de groene delen en niet op het oude hout, want hier groeit namelijk niks meer.


Bekijk hier alle haagplanten. Overzicht van Kwekerijen - Kwekerij in Limburg , o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts