donderdag 10 april 2014

Design schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media.


De grootste collectie schuurtjes hier! Schuurtjes tegen de laagste prijzen.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bij bestellingen boven de €3- profiteer je van een gratis verzending!


Naast ons meer klassieke aanbod van houten schuren, kunt u bij ons ook terecht voor een moderne designschuur. Design houten schuur op maat ontworpen. Onze designschuren kenmerken zich door strakke lijnen, contrasten in kleurgebruik en het gebruik van diverse luxe materialen voor een moderne look. Bent u opzoek naar een prachtige design schuur met een plat dak voor een moderne uitstraling in uw tuin?


Een design schuur va n lariks dougals hout kenmerkt zich door de strakke lijnen en contrasten in het kleurgebruik. Bij Tuinbeurs Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos en denken we graag met uw mee!

Iinclusief bij deze design schuur. Deze design schuur meet bij meter en heeft geimpregneerde vuren ramen en glazen schuifwanden. Bij het ontwerp van uw design schuur kunt u kiezen voor diversie hout soorten, zoals Zweeds rabat, lariks. Hebt u een moderne hedendaagse tuin en bent u op zoek naar een strakke design schuur volgens de laatste trend?


Met kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. Ideeën en inspiratie voor jouw garage of schuur. Nieuw in ons programma zijn de moderne design -tuinhuisjes in kubus-stijl met plat dak. Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer. De onopvallende deuren en ramen van de kubus-modellen passen er helemaal bij!


Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Alle schuurtjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Wanneer uw schuur ontzettend praktisch is, maar het uiterlijk ervan een doorn in uw oog, dan kunt u er ook voor kiezen om de schuur door ons hoveniersbedrijf A. Spelde te laten bekleden met bijvoorbeeld moderne steenstrips. Met een houten schuur creëert u een buitenverblijf met een tijdloos design en ontwerp.


Een houten schuur kan zowel een landelijke als een moderne uitstraling geven aan uw tuin. Gebruik uw houten schuur als opslagplaats, carport of maak er een terras onder. Wanneer u ervoor kiest om de schuur zelf te bouwen, leveren wij deze prefab bij u af.


In het groene hart van de Heuvelrug en op steenworp afstand van kasteel Amerongen.

Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Ontdek nu de juiste ideeën voor uw moderne garage of schuur. Bekijk meer ideeën over Interieur ontwerpen, Interieur en Zolder design.


De schuurwoning is een heroverweging van de traditionele (agrarische) schuur. Je vindt ze met name in het buitengebied of plekken met een (voormalig) agrarisch karakter. Transformaties en verbouwingen van veelal voormalige agrarische schuren, waarvan sommige zelfs met een monumentale status, of nieuwbouw is veel voorkomend. Of dat nu over Scandinavisch interieur, mid-century modern of een botanisch interieur gaat: Bij ons vind je alles over wonen, DIY, nieuwe trends en meer.


Vanuit onze liefde voor mooie materialen, duurzame ontwerpen, slim design en prachtige interieurs is I LOVE MY INTERIOR ontstaan. Het afwisselende landschap nodigt uit tot allerlei activiteiten, waaronder fietsen en wandelen langs heide en bossen. Andere mogelijke uitstapjes zijn de Apenheul, het Dolfinarium, Walibi en Paleis Het Loo, allemaal circa minuten rijden met de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts