dinsdag 8 april 2014

Houten hek oprit

Vanaf €1per set, 3x cm. Ruime keuze houten tuinhekken! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Op zoek naar contactgegevens?


Houten hek oprit

Van eenvoudige houten landhekken tot moderne hardhout tuinpoorten voor uw erf. Schaf uw houten poort hek of landhek inclusief hang en sluitwerk nu online aan bij Gadero. Combineer uw bestelling met houten palen om uw poorthek aan te monteren. Kies uit bijvoorbeeld onbehandeld lariks, hardhout of Geïmpregneerd houten poorten.


Het hek is luxe afgewerkt dankzij de ronde. Een toegangspoort is een tweedelige poort die veelal wordt gebruikt om de oprit van een passende afsluiting te voorzien. De doorrijbreedte is maximaal meter. Een landhek is een eendelig hek die meestal wordt toegepast voor het afsluiten van een weiland of voor een toegang die niet dagelijks wordt gebruikt.


Bekijk dan eens onze gehele assortiment en kies de houten oprit poort uit dat u het meeste aanspreekt. De constructie, de houtdiktes, de houtsoorten en het hang- en sluitwerk zijn de ingrediënten die de kwaliteit van een poort bepalen. En dus zorgen voor onbekommerd gebruiksplezier.


In onze eigen werkplaats maken wij houten poorten op maat. Houten hek , strak design. Bekijk het bord Poorten oprit van martinelanais op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Opritten, Hek en Poorten oprit. Een poort oprit geheel naar uw wensen.


Van Leur Hekwerk zorgt er voor dat de poort voor uw oprit fraai afgewerkt is. De poort voor een oprit wordt gemaakt van metaal, daarna thermisch verzinkt en vervolgens wordt de poort afgewerkt met een 2-laags poedercoating in iedere gewenste RAL kleur. Voor al uw inrichtingen en schrijnwerk, zowel binnen als buiten, bent u bij ons aan het juiste adres.


Niet iedere bouwtekening heeft de juiste afmetingen voor de houten poort die jij zoekt. Daarom moet je eerst goed opmeten welke afmetingen jouw houten poort moeten hebben. Ga vervolgens in mijn bouwtekeningenpakket opzoek naar de bouwtekening met de juiste afmetingen voor het maken van een houten poort. Een mooi voorbeeld van hoe een poort tijdloos blijft door de jaren heen!


Houten hek oprit

Bekijk onderstaand de verschillende modellen van houten draaipoorten die Elreka u kan aanbieden. Bekijk ook ons speciale fotoalbum met gerealiseerde houten draaipoorten! Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet. Als je de bouwtekening voor een houten land hek gaat downloaden, ben jij er zeker van dat jou doe het zelf project ook echt een succes wordt. Vind oprit hek op Marktplaats. Een houten hek zelf maken is niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht, maar er zijn een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden als je zelf een houten land hek wil gaan maken.


Advies, Levering, montage en onderhoud op elke plek in Nederland en daar buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts