dinsdag 14 april 2015

Bank en picknicktafel in 1

Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.

De kussens zijn gemaakt van een degelijke kwaliteit stof en kunnen buiten blijven. Ze zijn kleurvast en waterbestendig. Om je tafels en banken te beschermen tegen het Nederlandse klimaat kun je ze afdekken met een beschermhoes als je ze niet gebruikt.


Daarnaast is het wijs om ze regelmatig te behandelen met onze impregneer-olie. Staat je picknicktafel of tuinbank op een natte ondergrond? Bestel dan een setje voetjes van de vloer mee voor de bescherming van de.


In tellen verandert u de tuinbank om in een.

Onze ambachtelijk handgemaakte stevige picknicktafel en bank van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij picknicktafels tafels door heel Nederand. CM dik en is daarmee oerdegelijk! Een inklapbare picknicktafel ? Met Spinwood transformeer je je bank in no-time van (tuin) bank naar picknicktafel. Je nieuwe bank vind je bij DFS.


Bekijk ons Ruime Assortiment. Picknickset uitgevoerd van gerecyclede materialen. Door massief regeneraat rotvrij en grafittiproof. Verschillende modellen leverbaar.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit producten vanaf € 100. Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt! Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ? Een Douglashout picknicktafel en tuinbank in 1.

Nieuw uit voorraad leverbaar : picknicktafel 1. Voor een leuk prikkie picknick bank doe een bod en ik ben vlot. Houten picknicktafel kopen, lees onderstaande tips: Let op bladdikte. Let op houtsoort, onbehandeld lariks, Geïmpregneerd hout of duurzaam hardhout. Hardhout heeft een levensduur van ruim jaar, onbehandeld lariks en Geïmpregneerd hout van circa jaar.


Dit model kan als picknicktafel en als zitbank, erg handig voor kleinere ruimte, maar ook leuk om te hebben! DE IDEALE OPLOSSING ALS RUIMTE BEPERKT IS. Geschikt voor tot personen. Afmeting zitvlak bank : 160x47x40cm (lxbxh). Met de Spinwood tuinbank heeft u zowel een bank als picknicktafel.


Wanneer u met een paar personen wilt zitten klapt u de tafel in naar bank. En wanneer u meer dan drie personen op bezoek heeft klapt u de tuinbank eenvoudig uit naar picknicktafel. Ongeveer jaar geleden begonnen wij met het verkopen van houten picknicktafels vanuit een oude koeienstal in Barlo (Gelderland) simpelweg omdat wij het eten aan een picknicktafel zo gezellig vonden.


Een stukje oerdegelijk Hollands vakwerk. Bestellingen bezorgen wij doorgaans binnen tot weken. Bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts