dinsdag 7 april 2015

Droogmolen camping

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Grootste aanbod kampeerartikelen. Camping droogmolens op beslist.


De Obelink droogmolen is een 4-arms model compleet met voet en ideaal voor het drogen van de was gedurende een langer verblijf op de camping. De voet is vast te zetten met de bijgeleverde haringen.

Na gebruik is de droogmolen weer gemakkelijk op te bergen. Nette camping droogmolen in hoes. Nieuwprijs € 4= wij reageren alleen op serieu.


Je was drogen met een droogmolen heeft vele voordelen. Zo voorkomt een droogmolen slijtage aan jouw kleding én verbruik je geen stroom bij het drogen van jouw wasje! Kies nu voor een handige droogmolen in het assortiment van.


Let bij het kiezen van een droogmolen op de grootte van de molen en op het bevestigingssysteem. Heb je een groot huishouden?

Dan kies je een droogmolen met een drooglengte van meter of meer. Voor een klein huishouden is een kortere drooglengte voldoende. Als je in een iets minder zonnig gebied gaat kamperen, is een camping droogmolen helemaal perfect, door de wieken droogt je was goed in de wind. Sommige modellen hebben een voet zodat je zo overal in een handomdraai opzet. Stevige droogmolen met demontabele steel en demontabele voet.


Zonder voet is de droogmolen te gebruiken op een dissel en de voet kan worden gebruikt voor het plaatsten van een satelliet schotel. Deze 4-armige droogmolen heeft een draadlengte van meter en heeft een steel met een diameter van millimeter. Brabantia ,aluminium € 20. Nu in de verkoop bij jewe almelo gebruikte droogmolen van brabantia prijs € inruil mogelijk kijk. De Bo-Camp droogmolen compact is een licht gewicht 3-arms model en wordt geleverd inclusief voet.


Een droogmolen , speciaal voor op de camping. Voor transport is deze makkelijk in te klappen. De hoogte is instelbaar, zo kunt u er zelf altijd makkelijk bij. Fris en 'gratis' uw was drogen - buiten drogen is beter voor het milieu én uw portemonnee.


Weerbestendig - robuuste gelakte stalen armen en een stevige aluminium hoofdbuis (mm diameter). Gemakkelijk te bedienen 'paraplu-systeem', drooglijnen naspanbaar. Extra sterk draa met anti-slip profiel.

Droogmolen Topspinner, de kwaliteitsoplossing! De officiële website van Booking. Kies uit producten vanaf € 499. Laat je wasmand lekker op zijn plaats staan, draai gewoon je droogmolen en hang je was waar je wilt.


De Topspinner draait echt top, zelfs als ‘ie helemaal volhangt met natte was. Kunststof, inklapbaar, verschillende kleuren. Ideaal voor het kleine wasgoe of het nu thuis of onderweg. Bij de aanschaf van de Leifheit droogmolen krijgt u een bodemhuls met deksel erbij. Hiermee kunt u de droogmolen vastzetten in beton.


Er zijn verschillende soorten droogmolens en droogrekken verkrijgbaar, zodat voor ieder huishouden de juiste droogmolen te vinden is. Sommige droogmolens hebben een draaisysteem waardoor ieder nat kledingstuk richting de zon gedraaid kan worden. Waarom moeilijk doen als wind en zon je werk kunnen doen?


Met een goede droogmolen is je was in een mum van tijd droog. Door diverse droogmolens met elkaar te vergelijken kun je op zoek gaan naar de beste goedkope exemplaren die er zijn. Want de Linopop-up 1heeft een gewicht van slechts kg. Deze superlichte droogmolen is dan ook gemakkelijk te dragen en te transporteren.


De droogmolen staat alweer klaar! Bent u op zoek naar nog de passende droogmolen voor uw volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts