dinsdag 21 april 2015

Little tikes activiteiten tuin

Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Kies uit producten vanaf € 305. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Met allerlei verschillende apparaten en kastjes, is dit een veelzijdige, leuke kinderkeuken voor uw kinderen. Tijdens het spelen maakt deze. Het feest begon al bij het ontvangen van het pakje. Nou ja, pakje… zeg maar pak!


De Activiteiten tuin wordt gedemonteerd gelever je moet hem dus zelf in elkaar zetten. Door het spelen met deze verschillende soorten speelgoed wordt de motoriek en cognitieve vaardigheden ontwikkelt. Deze speeltuin bevat onder andere een crawl-through hindernisbaan, een bal-drop bloempot, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, postbus en meer.

Dit speeltoestel staat garant voor urenlang speelplezier. Hij is gemaakt van kunststof en eenvoudig in elkaar te zetten. Geschikt vanaf anderhalf jaar. Er is ook een uitneembaar speelpaneel met allerlei leuke activiteiten.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Van tuinhout tot sierbestrating! Het interactieve, dubbelzijdige.


Het speelcentrum kun je openklappen en bevat onder andere een spiegel, een leerklok, beweegbare dieren en onderdelen die de motoriek van je kleintje ontwikkelen. Little tikes activity garden, met uitdagende activiteiten voor kinderen van tot maanden. Spiegel, brievenbus, pianoe.


Zo goed als nieuw Ophalen. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. Little Tikes heeft diverse watertafels die enorm populair zijn. Dat is de reden waarom de Klezzer community jou helpt door het schrijven van kwaliteitsreviews over producten die ze in bezit hebben.


De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.

Afmetingen: 111x109xcm. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Met de little tikes activiteiten tuin kunnen kinderen van zes maanden tot drie jaar oud motoriek en cognitieve vaardigheden te ont.


Gratis verzending vanaf 2-. Bestel nu bij onze webshops! De Activity Garden Treehouse is een uitgebreide speelset met allerlei functies waar je kind vanaf maanden tot jaar plezier aan beleeft. Online bestellen bij wehkamp. Koop hem snel bij onze partner webshops.


Heel leuk activiteiten speelhuisje. Jayden is een actieve dreumes en ik ben dus altijd op zoek naar speelgoed waarbij hij zijn energie kwijt kan, maar wat ook leerzaam is. Vind little tikes activity garden op Marktplaats. Littje tikes activiteiten speelhuisje voor kinderen van tot maanden. Het huisje is voorzien van allerlei uitdagende activiteiten , die uw kindje urenlang speelplezier zullen bezorgen.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts