donderdag 30 april 2015

Drooglijn balkon

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Drooglijnen zijn een goede manier om je wasgoed te drogen op een traditionele manier. Als je het geluk hebt dat je over een balkon beschikt, dan kun je daar ook maar het beste van profiteren.


Een waslijn binnen neemt ruimte in beslag, dus als je de mogelijkheid hebt om een waslijn op of langs je balkon te spannen, levert dat een aantal voordelen op.

Dat we verantwoord om moeten gaan met het milieu dat weten we allemaal. Dat we de juiste waslijnen dienen te gebruiken is ook wel logisch. Info over waslijn voor balkon. Resultaten van zoekmachines!


Kies hier uit stevig waslijndraa uitrekbare drooglijn of een kant en klare waslijn rek. Ook ideaal voor op vakantie om je was mee te drogen. Oprolbare waslijn voor buiten.

Deze oprolbare waslijn van Laundromate is super gemakkelijk in gebruik. Wil je de was ophangen dan rol je de lijn uit op. Op een terras of balkon met weinig plaats zorgen hangmanden voor een massa bloemen op ooghoogte, zonder dat ze plaats innemen. Daar willen wij niet zonder toestemming in gaan boren (het huis wordt verhuur geen idee wie de eigenaar is) Daarom willen wij het liefste links van het balkon een soort haken hebben die aan de muur van ons balkon bevestigd kunnen worden.


Waslijn uittrekbaar jumbo 15m. Voor 22:bestel morgen in huis! Voor tuin, balkon , terras of kelder. Deze rekken zijn niet te verplaatsen en daarom zijn vaak te vinden in de badkamer. Aan dit rek kun je je handdoek hangen, zodat deze droog wordt voor de volgende douche.


Als laatste zijn er nog hangdroogrekken in het assortiment van Blokker. Deze zijn kleiner van formaat en over een rand te plaatsen. Denk hierbij aan het balkon of de deur. UV-bestendige drooglijn met antislip profiel. Ideaal voor op het balkon , de patio, tuin en bijvoorbeeld in de badkamer.


Balkon )hekken thermisch verzinkt en uit voorraad leverbaar.

Koop of Verkoop beugels op Marktplaats. Situatie zoals nu: Ik heb een groot balkon en vin het toch wel fijn om mijn. Grote ramen dus ook daar verloren ruimte voor een waslijn. Op dit moment heb ik aan mijn balkonmuren een soort ‘armen. Het wasrek is roestvrij en is daarom geschikt om binnen e. Deze uitrekbare drooglijn van Brabantia is niet alleen superhandig, maar ook stijlvol afgewerkt met zwarte kunststof en zilveren inox.


De drooglijn bestaat uit afzonderlijke lijnen. Tip: ideaal op een balkon. Niets is minder waar want een dakterras of balkon is perfect in te richten in functie van een snoeptuin en vele vruchten groeien uit zichzelf zonder veel onderhoud.


Ik ben op zoek naar haken om aan de reling van het balkon te hangen zodat je er een waslijn tussen kunt spannen. Ruimtebesparende Leifheit Rollfix drooglijn met veel ruimte voor kleding. Is je tuin te klein voor een gewone droogmolen? Wil je je droogmolen niet laten staan, maar heb je ook geen zin om ermee te sjouwen? Of wil je een kleine droogmolen kopen voor op je balkon of zelfs binnen?


De Brabantia WallFix wanddroger vervult al je wensen. De WallFix met meter drooglijn is een unieke droger voor aan de muur. Ik wil een stevige waslijn op mijn balkon maken.


Deze moet gespannen worden tussen twee betonnen balken (zie schets). De waslijn zelf is van staaldraad met kunststof omhulsel (gekocht bij de bouwmarkt). Moet dit RVS zijn of juist niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts