donderdag 16 april 2015

Gebruikt hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Ruim assortiment Tuinhekken voor de beste prijzen op beslist. Tevens bieden wij restpartijen hekwerk aan tegen zeer concurrerende prijzen. Koop en verkoop hekwerk gebruikt eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Het kost geld om het te verwijderen en de opbrengst is minimaal. Lesta Hekwerk heeft zich toegelegd op het hergebruiken van goede maar overbodige hekken. Een win – win situatie voor de sloper, de nieuwe eigenaar en het milieu. Elektrische schuifpoort SSIV-A 450x200cm. Hekwerken , het adres voor gebruikt en nieuw hekwerk en poorten A. Bekijk alles met hekwerk gebruikt ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


Al ons gaas hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen.

Voor hoek en eindpalen berekenen wij 2euro per stuk extra. Al onze prijzen zijn meterprijzen ex. Kleinere afname is ook mogelijk hierbij wordt een toeslag berekend. Kortom, voor elke specifieke wens hebben wij een passend gebruikt hek.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Hebben jullie alleen maar tweedehands hekken? Wat is het assortiment van tweedehands hekwerk ? Hekkenwereld staat bekend als toonaangevend aanbieder als het gaat om al het soort hekwerk.


Barrière Hekwerk Barrière Hekwerk of ook wel Doorrijdbeveiliging genoemd is een hekwerk tegen het ongewenst in,- of uitrijden van bedrijfsterreinen. Ook wordt het gebruikt om ramkraken met voertuigen te bemoeilijken of te voorkomen. De staanders zijn zowel in koker als ronde buis te verkrijgen. Restpartijen, nieuwe overjarige poorten en gebruikte poorten en hekwerken.


Hier vindt u gebruikt hekwerk restpartijen, 2de hands partijen of geannuleerde hekwerken en onderdelen. Gebruikte spijlenvakken met vierkante. Hekwerkonline heeft al enige tijd ervaring in hekwerken , tuinafscheidingen en afrasteringen. Wij hebben dus veel kennis en ervaring met het hekwerk dat wij aanbieden.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website.

Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Wij bieden alleen hekwerk van uitstekende kwaliteit aan. Tuingaas - set Deze gaas set kan gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden, onder ander. Dubbele Poort metaal hekwerk.


Compleet dubbelstaafmat hekwerk Excellent! Ons dubbelstaafshekwerk wordt veel gebruikt bij sportvelden, waarbij het hekwerk geplaatst wordt met een bovenbuis om zo het hekwerk te verstevigen. Vanwege de kindveiligheid door de smalle mazen in het hekwerk wordt ons dubbelstaafshekwerk ook veel gebruikt bij kinderdagverblijven.


Tevens hebben wij overjarige poorten, dit zijn nieuwe poorten die al een tijdje bij ons staan en hierdoor wat vies zijn geworden. Na het schoonmaken zijn deze weer als nieuw. Bent u op zoek naar een gebruikte poort of hekwerk ? Gespecialiseerd in standaard hekwerken tegen concurrerende prijzen.


Vraag een gratis offerte voor uw gewenste hekwerk aan binnen uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts