dinsdag 21 april 2015

Lariks palen 15x15

Voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! Vraag nu een offerte op maat aan! Vergelijk terrasoverkappingen! Te koop vanaf € 6via Beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Douglashout fijnbezaagd is het nieuwe tuinhout. Wij hebben zowel bezaagde lariks douglas palen voor een aantrekkelijke prijs te koop als luxe glad geschaafde vierkante palen. Gebruik de trendy lariks douglas palen voor het maken van uw terrasoverkapping, schutting of tuinmeubels.


Deze vierkante 1x 1mm balk of paal is onbehandel vers gezaagd (ongedroogd), hartvrij gezaagd (dus minder kans op scheuren), licht ruw en geschikt voor het bouwen van een terrasoverkapping. U kiest deze maat voor zwaardere overkappingen, tuinhuizen of schuttingen. Doordat het hout op den duur zal drogen, kunnen er natuurlijke scheuren in het hout ontstaan. Dit gaat niet ten koste van de kracht van de balk, maar geeft een mooi robuust natuurlijk uiterlijk.


Deze al gekeepte houten staanders maken uw klus sneller en eenvoudiger. U schuift hier immers eenvoudig een balk in. Kies uit diktematen 9x 12x1 15xof zelfs 20xcm. U heeft de keuze uit bezaagd (licht ruw) lariks douglas hout of volledig glad geschaafde palen. Deze douglas palen hebben een afmeting van 150x150mm met een lengte van 2. Net als voor diverse andere toepassingen.


Met een mooie roze-achtige kleur. Een belangrijk kenmerk van het hout uit het Duitse. Larikshout staat bekend om haar duurzaamhei haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Omdat ons Larikshout deze drie eigenschappen bezit, is dit soort hout uitermate geschikt om te gebruiken voor constructies en bouwwerken in uw tuin en buiten het huis.


Lariks palen 15x15

Deze extra dikke Lariks palen vormen de basis van elke constructie. Wij gaan met deze lariks palen en planken een overkapping aan onze boerderij bouwen. We komen nog wel wat te kort denk ik. Zeer handig zijn de wat dunnere lariks douglas regels. Goedkoop en snel geleverd.


Dit natuurlijke proces zorgt ervoor dat het hout eigenschappen van hardhout krijgt. Op dit artikel zit een Levertijd van to 17. Naast douglas palen hebben wij uiteraard ook een uitgebreid assortiment douglas balken, douglas planken, zweeds rabat en douglas ramen en deuren. Vers gezaagd fijnbezaagd hout. Wij hebben de mogelijkheid om iedere gewenste kopmaat voor u te zagen.


Lariks palen 15x15

Een vierkante fijnbezaagde eikenhouten balk van 15x15. Houthandel Van Zundert uit Rijswijk. Wij zijn met onze ruime 10. Een ruim aanbod aan palen en regels voor je schutting of overkapping. Douglas tuinpalen met een kopmaat van 15xcm.


Stevig, duurzaam, en betrouwbaar: elke constructie vraagt veel van de palen waarop het rust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts