dinsdag 14 april 2015

Betonnen bloembak maken

Bekijk onze bloembakken hier en bestel online of in onze showroom! Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar! Gratis Gelever Verkrijgbaar in Diverse Afmetingen, Moderne Uitstraling.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Bloembakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Zelf mooie dingen maken voor in huis is altijd leuk! Daarom willen we laten zien dat je betonnen bloembakken prima zelf kunt maken. Werken met beton is vrij eenvoudig en je kunt er geweldige woonitems mee maken.


Beton is de laatste jaren een hip materiaal geworden voor het gebruik in huis. Om de maat van de te maken plantebak (oude spelling :D) te wijzigen, probeerde ik te berekenen, hoeveel betonmortel nodig is bij welke inhoud. Daarbij viel me op, dat de maat van de opgegeven stukken uit te zagen betonplex niet klopt, om een plantebak met een lengte van meter te maken.

Eenmaal gevuld zijn de betonnen bloembakken minder handzaam en moeilijker te verplaatsen. Hiermee kunt u eenvoudig de bakken verrijden waardoor u het terras makkelijk kunt schoonmaken of de bakken simpel kunt verplaatsen. Wanneer u juist te werk gaat met het bouwen van een bloembak van stapelblokken kan de bloembak minstens net zo mooi worden als de beplanting zelf! Het maken van een bloembak van stapelblokken.


Wil je met stapelstenen een mooie borderrand maken naast je terrastegels? Of met stenen bloembakken een gezellige bloeiende rand die gelijk het gras buiten de perken houdt? Om jouw tuin precies te maken zoals jij wilt, vind je niet alleen bestrating of grind bij Praxis. Ook stenen voor decoratie vind je bij ons.


Bloembak cortenstaal 400x400x400mm (lengte x breedte x hoogte). Deze bloembak van cortenstaal heeft een warme roestkleur, is duurzaam en sterk (gaat 10x langer mee dan staal) en is onderhoudsvrij. Hij hoeft niet behandeld te worden, want de roestlaag beschermt het staal. De veelzijdigheid waar betonnen bloembakken over beschikken is eveneens terug te vinden in de plaatsen waar ze allemaal neergezet kunnen worden.


Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een betonnen bloembak neer te zetten op een balkon, maar daarnaast is het eveneens mogelijk om er een afscheiding mee te creëren tussen je tuin en het terras. DIY: Stoere betonnen plantenbak op wielen Louis Hansel via Unsplash. Het is even een klus met wat zwaar tilwerk, maar daarna heb je zeker nog jaren plezier van dit ontwerp.

Deze instructiefilm is gemaakt door Varistone. In dit filmpje kunt u zien hoe u eenvoudig een border of tuinmuur maakt met PU-Fix. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel vertrouwd en voordelig online! Hiervoor heb je géén professional nodig, als je een beetje handige doe-het-zelver bent kun je dit ook zelf.


Deze betonnen bloembakken bieden verschillende mogelijkheden waaronder een mooie en decoratieve tuinscheiding of het functioneert als een bloembak in de grootte die u graag wilt. De bloembakken kunt u onderling goed in elkaar haken waardoor de scheiding extra stevig staat en heeft u meteen een mooie basis een ‘zee van bloemen’ te creëren in uw tuin. Bijvoorbeeld voor die grote, bloeiende struik of dat kleine boompje.


Steigerhout is erg sterk materiaal dat lang meegaat en is ook nog eens betaalbaar. Dit is aflevering van Gadero TV en vandaag gaan we het hebben over steen. Met muurelementen gaan we een border bak maken.


Door gebruik te maken van muurelementen, creëer je meer diepte in je tuin en in deze video laten wij zien hoe je dat maakt! De stapelblokken hebben wij in een strakke- en gekloofde vorm. Een mooie bloembak lijkt simpel, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Van het soort gron de manier waarop je plant, tot de mooiste combinaties: dit zijn onze.


Hoe zet je een houten bloembak in elkaar? Bij een grote bloembak kun je beter een dubbele bodem maken. Op die manier hoef je maar hooguit eenderde van de bak te vullen met potgrond. Dat scheelt veel grond en de bloembak wordt ook een stuk minder zwaar. De eerste stap is om het frame voor de betonnen bloembak te maken.


Hiervoor kan je zogeheten betonplex gebruiken. Zaag het betonplex op de gewenste afmetingen, zodat je korte kanten en lange kanten hebt. Je kunt de bak het best maken van geïmpregneerd hout. Deze vier balken vormen samen het frame van de betonnen bloembak.


Maak tot slot ook de onderkant van de bloembak. In plaats hiervan wordt hars gebruikt. Polymeerbeton is een beton waar geen water en cement in zit.


Dit levert als voordeel op dat de polymeerbeton plantenbakken sterker zijn dan ieder ander steensoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts