woensdag 29 april 2015

Liguster kwekerij

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Door de haag tijdig te snoeien is hij zeer goed binnen te perken te houden en kunt u er elke geschikte haag mee.


Deze planten worden op de kwekerij in verschillende maten en variateiten gekweekt. Het grote voordeel van de liguster ten opzichte van allerlei andere haagplanten is dat de liguster heel goed tegen het snoeien kan.

Groeit goed op alle soorten grond en kan goed tegen snoeien. Als de liguster niet regelmatig gesnoeid word dan geeft hij mooie witte bloemen. Voor een mooie haag gaan er planten per strekkende meter. U kunt de haag het beste snoeien vanaf mei tot en met september. De eerste snoeibeurt kunt u het beste voor de langste dag doen.


U dient de ligusterhaag te snoeien bij bewolkt weer, zodoende voorkomt u uitdroging van de plant. Voordat er in Nederland trends waren op haaggebied werd deze plant al om allerlei praktische redenen als haag aangeplant. Denk aan erfafscheiding, windkering etc.

Wanneer u kiest voor een liguster van Haag-Heg bent u altijd verzekerd van topkwaliteit haag. U heeft hierbij de keuze uit verschillende afmetingen. Roelands Boomkwekerijen B. Wij kweken onze planten met de grootst mogelijke zorg op. Hierdoor bent u als klant altijd verzekerd van een hoge kwaliteit haag die jarenlang mee gaat.


Kwekerij De Horst is dé kwekerij voor al uw tuinplanten, hagen, heesters en (fruit)bomen. Wij zorgen voor kwaliteit in uw tuin. Deze wintergroene liguster is een makkelijke en sterke haagplant die het op vrijwel elke grondsoort goed doet. Al onze haagplanten voldoen aan strenge eisen en wij gaan regelmatig langs op de kwekerij om kwaliteitscontroles uit te voeren. Voor minder dan het allerbeste gaan wij niet!


De liguster lijkt bijna ontworpen om als haagplant gebruikt te worden. Een ligusterhaag kan namelijk overal geplant worden: middenin de stad in (sterk) vervuilde grond of in lemige, arme en kalkrijke grond - de liguster doet het overal prima. Bij ons bent u verzekerd van een veilige betaling en kunt u uit een grote selectie van mooie haagplanten kiezen.


Als u deze populaire haagplanten in pot liever eerst bekijkt bent u van harte welkom bij onze kwekerij. Daarom krijgt u bij alle hagen hergroeigarantie. Groen en Klantgericht- Eigenlijk zouden wij hier ook gewoon kunnen vertellen hoe deskundig wij zijn, hoe uitgebreid en kwalitatief hoogstaand ons assortiment is en.


Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album.

Bij heg en haag kwekerij de groene kraai Lewedorp (Zeeland) verkoopt planten voor een nieuwe heg of haag. Liguster kopen bij Bomenenzo. Goed snoeien en een bijpassend tuinontwerp halen dan het beste in de liguster naar boven.


Mooie volle struiken zwaar vertakt. Mooi voor een haag die er direct kan staan. Bomen kopen uit eigen Boomkwekerij. De grootste online boomkweker van Nederland. Tot waar de plant op de kwekerij altijd in de grond heeft gezeten kun je gemakkelijk zien.


De schors heeft een licht-oranje kleur in plaats van een donkerbruine. Dit licht-oranje stuk moet je terug in de grond planten. Op de kwekerij worden diverse soorten vaste planten, heesters, bodembedekkers, siergrassen haagplanten enz.


Groenblijvende struik, die ongesnoeid – meter hoog kan worden. Bekende, schaduwverdragende haagplant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts