maandag 20 april 2015

Betonmatten

Betonmatten van een hoge kwaliteit op maat gemaakt. Bestel eenvoudig in onze webshop! Voor alle maatwerk oplossingen kies je voor Betonstaal. Kijk snel verder in de webshop!


Staalmatten 200x300cm maaswijdte 150x150mm. Dikte 4mm 1euro per mat. Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.


Bouwstaalmatten voor betonvloeren en wanden, welke voldoen aan de Eurocode norm en Arbo regels. Reken het aantal benodigde matten uit via de. Bekijk alles met betonmatten ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een.


Betonmatten

Een goede basis is erg belangrijk wanneer je gaat bouwen. Kies daarom voor kwalitatief materiaal dat je bij GAMMA kunt kopen. Denk daarbij aan betongaas.


Heeft U een dubbel net nodig bent u ook suportliggers nodig. Voor het verwerken van de betonmatten word u bij levering uitgelegt. Diverse afmetingen betonmatten tegen scherpe prijzen!


Verder kunnen wij diverse andere betonwapening leveren zoals wapeningskorven, supportliggers en betonstaven. Eenvoudig online bestellen. Supportliggers vanaf 60mm tot en met 240mm per 20mm oplopend voor de juiste afstand tussen de onder- en bovenwapening van de betonvloer.


Groothandel in diverse bouwmaterialen als bouwstaalmatten, wapeningsstaal op maat, steigerhout, draadmatten, plaatmaterialen enz. Gegalvaniseerd betongaas koopt u bij Haagjekopen in diverse maaswijdtes. Het gegalvaniseerde betongaas kan heel goed gebruikt worden als afscheiding in tuinen. Afkomstig uit de bouwwereld worden draadmatten tegenwoordig vaak gebruikt als tuinafscheiding. Onze betonmatten kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden.


De wapening bestaat uit ijzeren staven die de trekkracht opnemen om zo scheurvorming te vermijden of beperken. Een bouwstaalmat kan bijvoorbeeld uitermate goed ingezet worden bij het storten van beton voor een combinatievloer en cementdekvloer. Maak een prachtige schutting van trellisschermen voor uw klimplanten. Kies uit een breed scala aan houten panelen en metalen rasterschermen.


Deze betonmat is gelast uit gladde draad. Een degelijke, onbehandelde bouwstaalmat. Dit product is goed te gebruiken als schutting in jouw tuin! Onbehandeld en roestig van kleur circa kg. Vandaag voor 12:00uur besteld?


Betonmatten

In ons assortiment vindt u ook verschillende toebehoren voor het gebruik betonmatten. Zo hebben we ook vlechtdraad waarmee u de bouwstaalmatten aan elkaar kunt verbinden. Daarnaast hebben we ook nog afstandhouders van kunststof.


Deze worden gebruikt aan de zijkant van de funderingsbalken om de dekking van de wapening te waarborgen. Al onze betonstaalproducten zijn van alle certificaten voorzien. Ook voor alle soorten tuinafscheidingen bent u bij ons aan het juiste adres.


Betonmatten

U kunt online bestellen, wij nemen altijd telefonisch contact met u op. Betongaas of betonmatten worden heden ten dage veel gebruikt als natuurlijke milieuvriendelijke tuinafscheiding in combinatie met allerlei klimplanten zoals hedera, clematis of natuurlijke zichtmatten, natuurmatten of tuinmatten zoals heidematten, bamboematten, wilgenmatten, rietmatten en boomschorsmatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts