woensdag 15 april 2015

Mc3 zand prijs

M3C zand is daarnaast hoekig van vorm. Wanneer het zand een ronde vorm heeft, zakt het paard te diep weg in het zand. Paardenbakzand mag niet te fijn zijn. Fijn zand laat water namelijk slecht door en stuift als het droog is.


Daarnaast mag het zand niet te grof zijn, omdat anders de paardenbak in droge periodes te snel uitdroogt. Deze zandsoort wordt regelmatig toegepast als toplaag in manegebodems en paddocks. M3c zand is rivierzand welke op een bepaalde fractie afgezeefd wordt. Het zand bevat weinig slib en geen grind of schelpen.


M3C- zand is stuifvast en daarom geschikt voor zowel binnen als buiten. Toepassing als verschalingszand voor sportvelden en gazons is eveneens mogelijk. Ons M3C- zand voldoet aan de ISA-normen. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of we leveren het gewenste zand op uw bestemming. Zand kunt u ook aan de trechter kopen op onze loswallen.


Zand wordt gewonnen uit zandputten of zandwinningen. De geschiktheid voor een bepaalde toepassing ligt aan de korrelgrootte, de korrelvorm en aan eventuele aanwezige verontreinigen. Zo heeft Betonzand meestal een korrelgroote van 0-4mm en mag het geen schelpen en zout bevatten (dit zou de kwaliteit van beton beïnvloeden). Maar zand kan ook aan beide genoemde normen voldoen, dus zand kan aan de NEN-norm van M3C voldoen, maar ook aan de normen van M3D. Het is dus dan officieel M3C- zand én M3D- zand.


M3D zand wordt in de volksmond ook aangeduid als drainagezand en heeft een korrelgrootte van 2mu of groter. Het soort zand wordt ook veel gebruikt als toplaag in manegebodems, maar niet ieder soort zand kan daarvoor gebruikt worden. Wij leveren hier ook weer verschillende soorten zand van. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor mczand.


Dan bent u bij zand -en-grind. U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering. U kunt ophoogzan ook wel vulzand genoem gebruiken voor het ophogen van uw tuin of het dempen van een vijver. Dit zand is over het algemeen grover dan straatzand en laat water beter door.


Let op, bij bestellen zand voor 13. Goedkoop zand bestelt u bij zandbestellen. Wilt u dus goedkoop zand kopen? Dan zit u bij ons altijd goed! Vragen of een prijsaanvraag voor zand of grind?


Mc3 zand prijs

En dan zo ja, welk soort zand ? Heb goede ervaringen gehoord over woudzan slibt niet dicht maar ook niet enorm mul, prijs rond €1- excl. Maar zandleveranciers zijn daar voorzichtiger mee, met woudzand in paardenbak. Dan hoor ik weer van rivierzan mc(veels te duur.) en nog heel wat meer. Bestel uw straatzan zand voor ophoging en aanvulling, voor zandbakken, sportvelden, drainage, paardenbakken, metsel- en voegzand etc. Er zijn vast genoeg bokkers die zand hebben moeten zoeken voor hun paddock of rijbak.


De vraag: waar valt goedkoop zand te vinden wat geschikt is voor een paddock? De enige voorwaarde voor het zand is dus dat het water door moet laten. Daarnaast zijn we niet in het bezit van een hippe tractor, dus het zand moet wel bezorgd kunnen worden. Van Ouwerkerk BV uit Middelburg levert ook aan particulieren, desgewenst aan huis.


Buitenrijbaan voorzien van MCzand , polyvlokken. Lees de volledige omschrijving Kenmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts